Viikonloppuna on usein aikaa vähän enemmän lukea blogeja, kirjoja tai vaikka sisustuslehtiä.  Itse olen aiemmin ahminut aikakauslehtiä todella ahnaasti, mutta nyt ehkä blogit ovat vähän ottaneet niiden paikkaa.  Kuitenkin erityisesti sisustuslehdissä on minulle vieläkin sitä jotain. Sivuja käännellessä ja kuvia ihastellessa voi hetkeksi kokea sellaista rentouden tunnetta, jota ei tietokoneen näytöltä lukiessa voi saavuttaa.Sisustuslehdissä ihanat kodit esitetään kauniina kokonaisuuksina ja ammattikirjoittaja ja/tai -kuvaaja  osaa poimia kodeista mielenkiintoisimmat tarinat ja tunnelmat.  Usein jutuissa valotetaan pienesti myös kodissa asuvan perheen elämään ja sehän meitä lukijoita miellyttää. Ihanaa tirkistellä toisten koteja ja elämää vähän niin kuin salaisesti! :)


Selasin läpi uusimmat numerot kolmesta suomalaisesta sisustuslehdestä.  Uusimmassa Avotakassa on kivasti käsitelty loft-tyylisiä asuntoja, joista suurin osa on aivan ihania.  Avotakka on tällä hetkellä sisustuslehdistä ehkä se oma lemppari. Lehti on viime aikoina tullut vieläkin kiinnostavammaksi.  Uusimmassa Dekossa on aiheena säilytys, joka onkin kotien yleisimpiä ongelmakohtia.  Mielestäni säilytysideoita ei ole koskaan liikaa ja kaikki uudet ideat ovat todella tervetulleita.


Glorian koti on vähän aikaa sitten uudistunut ja en ainakaan itse ole vielä päässyt sinuiksi lehden uuden linjan kanssa.  Aiemmin pidin sitä todella hyvänä, mutta joskus uuteen tyyliin kestää tottua.  Uusin numero vaikuttaa lupaavalta, joten jään mielenkiinnolla seurailemaan miten lehti kehittyy tästä eteenpäin.


Tuleeko teidän luettua sisustuslehtiä ja jos niin mitkä ovat teidän lempparit? Onko joku joka ihastuttaa tai vihastuttaa erityisesti?

Kuvat on otettu näistä kolmesta sisustuslehdestä.

Minä nautin perjantai-illasta täällä itsekseni kun muut ovat urheilemassa ja tanssimassa.  Aion nauttia lasin punaviinia ja katsoa aivan mahtavaa Downton Abbey -sarjaa, josta sain neloskauden lainaksi DVD:nä.  Jos et ole muuten sarjaa katsonut, suosittelen lämpimästi!  On muuten todella koukuttava!

Mukavaa viikonloppua!

------------------------------------------

Got some lovely Finnish interior magazines and I'm planning to enjoy them during the weekend.  But first I'll watch a bit of series four of Downton Abbey.  I love it!

Love, Kati