Meillä on lapsilla tänään koulupäivä. Siellä on sellainen avoimien ovien päivä, jonne meidät vanhemmatkin on kutsuttu. Luvassa on taidenäyttelyä, kirppistä ja muuta kivaa ohjelmaa.  Sitä ennen kuitenkin pieni kuvapläjäys minun onnistuneesta ruohostani.

Sain kuin sainkin siis pääsiäisruohon kasvatettua, ja vieläpä pikavauhtia! Aiemmin olen kasvattanut rairuohoa pääsiäiseksi, mutta nyt kasvatin vehnänoraita ohraa ja kylläpä niistä tulikin kiva pääsiäisruoho! Mustavalkoinen lautanen tuo myös mielestäni kivaa kontrastia vihreään ruohoon, joka nyt seistä jököttää tuossa lautasella keittiön pöydällä.


Kyllä se vihreä vaan on mahtava kevään merkki! Se on ihana lupaus auringosta, uudesta elämästä, letkeistä kesäpäivistä ja lämpimistä kesäilloista. Pian se on täällä taas, vuoden paras aika!Oletteko te kasvattaneet rairuohoa tai ohraa? Kummasta pidätte enemmän?

Mukavaa viikonloppua!

Here is my Easter grass which is a traditional Easter decoration here in Finland. The green is a lovely promise of spring, which is soon here! :)

Love, Kati