Kyllä se kevät meille tulee. Kuvasin meidän pihalla muutamia merkkejä kevään edistymisestä. Pikkuhiljaa lumi vetäytyy pois ja valon määrä lisääntyy. Syksyllä ostetut callunat tuova väriä kevätpuutarhaan. 


Ehkä meidät palkitaan harmaan talven jälkeen aikaisella ja lämpimällä keväällä.  Toiveikkaana uskon niin.Osallistun tällä postauksella Pieni Lintu -blogin makrohaasteeseen, jossa tällä kertaa on aiheena luonto.

Liian harvoin tulee kiitettyä teitä ihania blogiystäviä.  Olen jatkuvasti hämmentyneen onnellinen ja iloinen niistä kaikista kivoista kommenteista, joita jätätte vieraillessanne täällä Villa Valkossa.  Ihan jokainen niistä on minulle tärkeä, ne lämmittävät oikeasti sydäntä ja niistä saa paljon intoa jatkamiseen.  Välillä kirjoittaminen tuntuu vaikealta.  Sanat ova hukassa ja kameran kuvavalikoima ei innosta postaamaan.  Teidän vuorovaikutuksenne innostaa jatkamaan.  Olisi nyt kiva kuulla vähän teidän toiveistanne Villa Valkon suhteen. Onko teillä jotain toivepostausaiheita tai muita toiveita?  Kiitos että olette.

Ihanaa kevätää sinulle!

-Kati

--------------------------------------------------
Spring

I took these pictures in our garden. Spring is coming.  Have a nice week!

-Kati

Pieni Lintu - MakroTex challenge