tiistai 3. maaliskuuta 2015

Pilkistelyä ja kiitollisuutta


Kyllä se kevät meille tulee. Kuvasin meidän pihalla muutamia merkkejä kevään edistymisestä. Pikkuhiljaa lumi vetäytyy pois ja valon määrä lisääntyy. Syksyllä ostetut callunat tuova väriä kevätpuutarhaan. 


Ehkä meidät palkitaan harmaan talven jälkeen aikaisella ja lämpimällä keväällä.  Toiveikkaana uskon niin.Osallistun tällä postauksella Pieni Lintu -blogin makrohaasteeseen, jossa tällä kertaa on aiheena luonto.

Liian harvoin tulee kiitettyä teitä ihania blogiystäviä.  Olen jatkuvasti hämmentyneen onnellinen ja iloinen niistä kaikista kivoista kommenteista, joita jätätte vieraillessanne täällä Villa Valkossa.  Ihan jokainen niistä on minulle tärkeä, ne lämmittävät oikeasti sydäntä ja niistä saa paljon intoa jatkamiseen.  Välillä kirjoittaminen tuntuu vaikealta.  Sanat ova hukassa ja kameran kuvavalikoima ei innosta postaamaan.  Teidän vuorovaikutuksenne innostaa jatkamaan.  Olisi nyt kiva kuulla vähän teidän toiveistanne Villa Valkon suhteen. Onko teillä jotain toivepostausaiheita tai muita toiveita?  Kiitos että olette.

Ihanaa kevätää sinulle!

-Kati

--------------------------------------------------
Spring

I took these pictures in our garden. Spring is coming.  Have a nice week!

-Kati

Pieni Lintu - MakroTex challenge35 kommenttia

 1. Ihania kuvia (taas kerran)! Ei vois enempää keväältä näyttää kuin tuo terassilla (?) sulava lumi, joka pikkuhiljaa hiipuu kokonaan pois.

  Mulla on sellainen toive, että postaat vaan silloin kun siltä tuntuu ja ihan just siitä aiheesta mistä milloinkin huvittaa, jos huvittaa :). Taukokin on aina välillä hyvästä. Siis ihan oikea tauko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka. Hyvä neuvo, jota aion noudattaa. Kyllä se vaan niin on, että jos tekee sydämellä, se näkyy. <3

   Poista
 2. Lumi sulaa ja aurinko lämmittää! <3

  VastaaPoista
 3. Minäkin pidän kovasti keväästä. Se on yksi lempivuodenajoista. Pitkä ja lämmin kevät olisi unelmani ♥
  Kiitos kivasta blogista! Minulla ei ole erityistoiveita. Olen samaa mieltä Annukan kanssa. Kirjoitat siitä, mistä itse haluat ja mistä itse pidät.

  VastaaPoista
 4. Kaunista!
  Kiitos paljon kivasta ilahdutuksesta. Posti toi minulle tänään täydellisen piristyksen. :)
  Blogin suhteen kannattaa tehdä juuri niin kuin itsestä tuntuu. Aiheet kun lähtevät omasta mielenkiinnosta, niin silloin lukijatkin valikoituvat tyyliisi sopiviksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, sehän tuli äkkiä perille. :)

   Poista
 5. Mukavaa kevättä Sinulle!
  Lumi on sulamassa ja pian alkavat kasvien piipat nousta maasta kurkistamaan aurinkoa.

  VastaaPoista
 6. On kiva seurata blogiasi ja juuri hyvä tallaisena :)

  VastaaPoista
 7. Pidän blogisi linjasta. Se ilahduttaa aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi vierailuista ja kommenteista.

   Poista
 8. Ihanan keväisiä kuvia! Lumi sulaa kohisten ja toivottavasti aurinko alkaa pian paistamaan täällä meilläkin!
  Blogisi on aitoa ja minusta tuntuu, että myös ihan sinun näköisesi. Kirjoitat kauniisti asioista jotka ovat sinulle tärkeitä ja postauksiasi on kiva lukea. Blogissasi on myös aina niin kauniit kuvat!
  Jatka samaan malliin! <3
  Ihanaa tiistaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta palautteesta Marita! Valokuvaus on asia, josta olen tosi innostunut, kiva jos se näkyy blogissa.

   Poista
 9. Ihania kuvia taasen Kati!:) Meillä ei todellakaan ole yhtään noin keväistä. Blääh! Melkein kateus iskee.;D

  Kiitos itsellesi, ihana blogiystäväni!<3

  VastaaPoista
 10. Aurinkoisen keväinen tunnelma kuvissa.
  Kiitos, ihanaa kevättä myös Sinulle!

  VastaaPoista
 11. Ihana kun kevät tulee. Se on minusta parasta aikaa! Jatka vain samalla tyylillä ja kuvaa paljon, sillä kuvasi ovat kauniita ja tasokkaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän koko ajan parantaa kuvien laatua, se on minunkin mielestäni tärkeä asia. Aina on varaa parantaa.

   Poista
 12. Ihania kuvia, ja ihana nyt kun kevät tulee!

  VastaaPoista
 13. Kaunis postaus ja hyvä vastapaino omalle pohdinnalleni tänään :) Itselläni on ollut jo useamman viikon takki tyhjä ja nyt odotan maaliskuun valoa ja energiaa. Anna mennä vaan sillä omalla tunteella, sellaisena paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan tää kevät vaan vähän tällaista aikaa kun talvikin on vähän tuollainen kuin on. Tsempataan toisiamme, kevään myötä into taas kasvaa aivan varmasti.

   Poista
 14. Kauniita kuvia!
  Kiitos muuten kun kerroit inkiväärishampoosta :) Olen käyttänyt nyt sitä useamman viikon ja kutina päänahassa on rauhoittunut.
  Joten jatka samaan malliin Kati <3


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva jos olet saanut apua. Se on yksi parhaita juttuja tässä bloggailussa että voi suositella muille juttuja, jotka on itse kokenut hyviksi.

   Poista
 15. Kauniita, keväisiä kuvia. Ihana aurinko! :)

  VastaaPoista
 16. Auringonpaisteessa sulavassa lumessa on kevään ydin <3 Samoja pohdintoja olen minäkin päässäni pyöritellyt, ehkä on vaan paras tehdä sen mukaan mikä itsestä tuntuu hyvältä. Jos se ilahduttaa toistakin, niin se on sitten kaikki bonusta :) Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
 17. Kauniit ihastuttavat kuvat, eniten tykkäsin lumiporraskuvista. Kaikissa on jo iso aavistus kevättä, joka taas tulee liian varhain.Tykkäisin että helmi- ja maaliskuu olisivat vielä kunnolla kevättalvikuukausia ja sitten tulisi oikea kevät. Minusta postauksesi ovat ihan mukavia näin, en osaa sanoa, mitä pitäisi tehdä toisin. Parasta että kuuntelet vain omaa sydäntä ja mieltä. Tähän asti kaikki on ollut hienosti kohdallaan ja olen tykännyt:)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall