Pirtsakkaa keskiviikkoa ystävät! 

Neilikka, eikö se ole vähän mummomainen? Isoäitini osti usein neilikoita. Siitä tuo ajatus ehkä kumpuaa. Yhdessä Sinkkuelämää-jaksossa todetaan, että neilikat ovat tekemässä comebackiä. Ja niin ne ehkä ovatkin, kaiken muun mummoilun mukana. Nythän on varsinainen mummoilubuumi käynnissä. Nuoret kutovat sukkia, kulkevat Reino ja Aino -tossuissa ja 50-luvun kalusteet ovat viimeisintä huutoa. Lisäksi leipominen on todella trendikästä ja nuoretkin ovat innostuneet sienestämään ja säilömään. 


Niinpä tuo mummojen kukka, neilikka, on nyt trendikkäämpi kuin pitkään aikaan.  Mutta yllätys yllätys, kuka sitten nämä trendikukat meille osti!  En suinkaan minä, vaan mieheni! Tämä ehkä muuttaa käsitystäni siitä, että kuka meidän talossa on muodikkain. No, ehkä se on tuo teini-ikää lähestyvä tytär kuitenkin, mutta mieheni kyllä pääsi minut nyt yllättämään! :)Wikipedia muuten tiesi kertoa, että Turkissa neilikoita pidetään onnen symboleina.  Ja onneahan ei koskaan ole liikaa, vai mitä mieltä olette?

Nyt kun alun ihmettelystä huolimatta olen päässyt näiden neilikoiden makuun, saattaapi olla että niitä tulee meillä tästä lähtien vähän useamminkin näkymään. Pysykää siis kuulolla.

Onko neilikka muuten teidän mielestänne mummomainen?

"I think carnations are making a comeback." -- Carrie Bradshaw

Love, Kati