keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Neilikan come back


Pirtsakkaa keskiviikkoa ystävät! 

Neilikka, eikö se ole vähän mummomainen? Isoäitini osti usein neilikoita. Siitä tuo ajatus ehkä kumpuaa. Yhdessä Sinkkuelämää-jaksossa todetaan, että neilikat ovat tekemässä comebackiä. Ja niin ne ehkä ovatkin, kaiken muun mummoilun mukana. Nythän on varsinainen mummoilubuumi käynnissä. Nuoret kutovat sukkia, kulkevat Reino ja Aino -tossuissa ja 50-luvun kalusteet ovat viimeisintä huutoa. Lisäksi leipominen on todella trendikästä ja nuoretkin ovat innostuneet sienestämään ja säilömään. 


Niinpä tuo mummojen kukka, neilikka, on nyt trendikkäämpi kuin pitkään aikaan.  Mutta yllätys yllätys, kuka sitten nämä trendikukat meille osti!  En suinkaan minä, vaan mieheni! Tämä ehkä muuttaa käsitystäni siitä, että kuka meidän talossa on muodikkain. No, ehkä se on tuo teini-ikää lähestyvä tytär kuitenkin, mutta mieheni kyllä pääsi minut nyt yllättämään! :)Wikipedia muuten tiesi kertoa, että Turkissa neilikoita pidetään onnen symboleina.  Ja onneahan ei koskaan ole liikaa, vai mitä mieltä olette?

Nyt kun alun ihmettelystä huolimatta olen päässyt näiden neilikoiden makuun, saattaapi olla että niitä tulee meillä tästä lähtien vähän useamminkin näkymään. Pysykää siis kuulolla.

Onko neilikka muuten teidän mielestänne mummomainen?

"I think carnations are making a comeback." -- Carrie Bradshaw

Love, Kati


14 kommenttia

 1. Ei ole mummomainen yhtään. Kaunis ja kestävä leikkokukka, minun pikkusiskoni ehdoton suosikkikukka ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosiaan kiva kun se kestää niin pitkään myös. :)

   Poista
 2. Ei missään nimessä! Eivät myöskään hautajaiskukkia!:) Valkoiset neilikat on yksi kestosuosikeistani. Hatunnosto miehellesi kauniista kukista.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minullekaan tule hautajaiskukkaa tästä mieleen. Eniten ehkä kalla on sellainen. Kyllä neilikka on nyt uinut minun sydämeeni. :)

   Poista
 3. Neilikka tuli uudelleen muotiin jo jokunen vuosi sitten!
  Aivan mielettömän kauniita uusia värilajikkeita tulee jatkuvasti lisää ja ison neilikan koko on myös paljon isompi kuin ennen.
  Kuvasi oksaneilikoissa löytyy uskomattomia värejä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kato minä oon vähän tällainen jälkijunassa kulkija ja myöhäisherännäinen. :) Vaaleanpunaisia neilikoita tekis kyllä kovin mieli...

   Poista
 4. Mummola meininki on vain niin ihanaa, neilikka ja varsinkin pelargoniat on niin ihanan mummolamaisia :)
  Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pelargoniat on se toinen mummoilukukka...

   Poista
 5. Minusta neilikka on kaunis kukka kaikkine ihanine kerroksineen! Itse loukkaannuin kerran, kun olin ostanut kukkakimpun jossa oli valkoisia neilikoita ja naapurini näki ne ja sanoi, että neilikka on surukukka...ei minusta! Ihanat kuvat ja aurinko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minunkaan mielestä ole surukukka, kauniita ovat!

   Poista
 6. Ei mummomainen yhtään. Kaunis vain.. ♥ Ja ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin. Ja vaikka olisi, en välitä, koska minusta ne on nättejä. <3

   Poista
 7. Neilikka on kestävyydessään verraton. Ilollahan noita katselee pitkään :).

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall