sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kevät toi kevät toi...Kevät toi kevät toi...keltaisen. Kevät toi kevät toi...vaaleanpunaisen. Kevät toi kevät toi....kevään värit! Itse en ole keltaisen ystävä. Ehkä eniten siksi, etten voisi kuvitella laittavani mitään keltaista päälleni. Kuitenkin joka kevät keltainen edustaa minulle valoa, iloa ja uuden alkua. Keltainen on tietenkin pääsiäisväri, mutta kyllä keltainen vähän niin kuin muutenkin kuuluu kevääseen.


Vaaleanpunainen taas kuuluu lempiväreihini. Nykyään en enää itse pukeudu vaaleanpunaiseen juuri ollenkaan, mutta nuorempana se oli myös vaatteissa yksi lempiväreistäni.  Jotenkin tuntuu, ettei yli nelikymppiselle enää vaaleanpunainen sovi ja sitä paitsi kun tätä elopainoakin on vähän enemmän kuin laki sallii, niin mielestäni näytän vaaleanpunaisessa aivan possulta. :)


No mutta sisustuksessa onkin sitten ihan eri peli! Vaaleanpunainen sopii mielestäni erittäin hyvin jopa yli nelikymppisen naisen sisustukseen pieninä ripauksina ja keltainen taas erityisesti keväisin.  Olenkin tässä jo pidemmän aikaa suunnitellut lisääväni ripauksen erittäin muodikasta puuteriroosaa meidän olohuoneen sisustukseen, joten pysykäähän kuulolla....

Tiedätte minun helmihulluuteni, josta olen aiemminkin postaillut.  Nämä kuvissa olevat keltaiset puuhelmet hankin viime kesänä Saarenmaalta, Virosta. Nyt vähän harmittaa, kun en ostanut näitä useampia, vaikka eri väriset. Puunväriset puuhelmet ovat kutkuttaneet mieltäni jo pidemmän aikaa, muttei sellaisia ole tullut vielä vastaan. Vinkkejä tähän muuten vastaanotetaan! :)
Mitkä ovat sinun kevätvärisi? Sisustuksessa? Pukeutumisessa?

Ihanaa sunnuntaipäivää! :)

Spring brings colours with it and I think especially yellow and pink are the perfect spring colours. Maybe not necessarily together but even separately.  Yellow is not one of my favourites but it represents light, sun and renewal to me so it's a great spring colour. Pink on the other hand, it's one of my all time favourites and I'm planning to add some powder pink to our home in the near future. So watch this space. :)

Love, Kati

P.S: Olethan muistanut käydä osallistumassa 300 euron lahjakortin arvontaan Taloon.comissa. Samalla voit äänestää Villa Valkoa bloggaajien energianiksikisassa. Osallistua ja äänestää voit täällä. Nöyrin kiitos kaikille äänestäneille! :)

14 kommenttia

 1. Minä kävin juuri eilen ostamassa keltaisen kevättakin ja pipon. :) Keltaiset kumpparit löytyy jo ennestään. Ulkovaatteissa voin pukeutua keltaiseen, mutta "sisävaatteet" haluan muun värisenä. :D Vaaleanpunaista täälläkin löytyy sisustuksesta pieninä ripauksina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on keltaiset kummparit ja sadetakissahan se on kyllä kiva väri. :)

   Poista
 2. Sisustuksessa uutena ovat tulleet pastellivärit. Turkoosi ja puuteriroosa erityisesti. Päälleni voisin laittaa myös turkoosia, mutta en roosaa, koska näyttäisin ohan syöttöporsaalta. Tylsästi pukeudun siis, mustaan ja harmaaseen. Minulla on yhdet keltaiset valoverhot, mutta kuukauden kokeilun jälkeen, vaihdoin keittiönverhot takaisin valkoisiin.
  Oikein mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä puuteriroosaa mäkin himoitsen sisustukseen....

   Poista
 3. Pastellit ovat kauniit värit ja sopivat kevääseen!
  Itselläni sisustuksessa vaaleanpunainen pieninä ripauksina.
  Keltaista vierastan sisutuksessa, mutta itselleni olen etsinytkin keltaista huivia, joka piristäisi mustaa takkiani.
  Rauhaisaa sunnuntaita Kati<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on minulle sisustuksessa vähän sellainen pääsiäisväri. Samoin kiitos Sari!

   Poista
 4. Keltainen oli pienenä lempivärini, jopa huoneeni seinät maalattiin keltaiseksi! Nyt en keltaista enää laita mihinkään päitsi nuo narsissit....keltainen kieltämättä tuo kevään ja kuuluu kevääseen! Mukavaa palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narsissit kuuluu kevääseen kyllä ehdottomasti. Auringon väri tuo keltainen. Kiitos samoin Marita!

   Poista
 5. Vierastan keltaista väriä sisustuksessa ja pukeutumisessa. Tämän vuoden keltaisen värin kiintiö on täynnä, kun ostin narsisseja.
  Vaaleanpunainen pieninä ripauksina sisustuksessa on kiva lisä ja samoin vaatteissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunaista pitää aina olla vähän, se on niin unelmaväri!

   Poista
 6. Kelltainen on niiin kaunis väri! En ehkä osaa sisustuksessa sitä käyttää, mutta kumppareiden pitää a i n a olla keltaiset :))

  VastaaPoista
 7. Itse olen kanssasi aikalailla samaa mieltä keltasen värin suhteen :) Vaaleanpunainen on niiin ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöille aina pikkuisen vaaleanpunaista... :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall