maanantai 23. maaliskuuta 2015

Ihan kuin uusi..


Meidän olohuoneen järjestys on muuttunut.  Tuntuu siltä, että ihan kuin olisin saanut uuden kodin!  Niin erilaiselta ja ihanan raikkaalta uusi järjestys tuntuu.  Tätä on seurannut pitkä suunnitteluvaihe, jossa mieheni on ollut lievästi järjestyksenmuutosta vastaan. Kuitenkin päätin häneltä kysymättä toteuttaa muutoksen. Talon miesväen poissaollessa tyttäreni toimi apujoukkona olohuoneen huonekalujen siirtelyssä ja nopeasti saimmekin kalusteet uuteen järjestykseen.


Harmaa nojatuoli siirrettiin nurkkaan, jonne muodostuikin kiva lukunurkkaustyyppinen tila.  Sohvat ovat rytmikkäästi toisiaan vastakkain.  Yksi ongelmaksi muodostunut juttu on nyt sitten tuo jättisuuri olohuoneen pöytä. Se korostuu tässä ratkaisussa ja kyllä nyt meikäläinen miettii vimmatusti uuden pöydän hankintaa, josta aiemmin postailinkin täällä.


Mitä muuten tykkäätte uudesta järjestyksestä?  Näyttääkö olohuone mielestänne ahtaalta? Kumpi järjestys mielestänne näyttää paremmalta?

Tässä vielä kuva ennen muutosta:


I changed the order in our livingroom. The bottom picture is how it was before. What do you think?

Love, Kati

20 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää, uudesta tykkään vielä enemmän! Aivan ihana tuo pikkuikkuna, se tulee nyt paremmin esille. Mukavaa viikkoa Kati!

  VastaaPoista
 2. Lukunurkkaus olohuoneessa on kyllä ihana ♡

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvältä näyttää teidän "uusi" olkkari! :)
  Raikas muutos ja tuo lukunurkkaus on ihastuttava!
  Mitä mies tuumasi, kun kotiutui ja järjestys oli muuttunut? :D
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se mitään. Totesi vaan, että ai tällaista. :) kiitos samoin, kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Itse tykkäsin enemmän tuosta vanhasta järjestyksestä, mutta se on täältä niin helppo kommentoida :). Sitä kun omassa kodissaan jotain riittävän kauan katselee, niin kyllä se on se vaihtelu, joka virkistää. Ja etenkin jos tulee näillä tällaisilla ilmaiskonsteilla huonekalujen ja muiden paikkaa vaihtamalla, niin mikäs sen parempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa kieltämättä vanha näyttää selkeämmältä. Eilen itse asiassa vaihdoin vielä metallipöydän ja harmaan tuolin paikkaa. Ehkä nämä kalusteet tässä nyt jonkin aikaa vähän valssaavat ennen kuin uusi järjestys löytyy.... :)

   Poista
 5. Molemmat näyttää kyllä minusta oikein hyvälle! Ehkä varsinkin tässä uudessa järsjestyksessä tuo pöytä kieltämättä voisi olla pienempi ja sirompi...? Niin, mitäs se miesväki tuumasi kotiin palattuaan?:)
  Ja ihan hassu juttu, täälläkin on kännelty sohvaa.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ilmaiset sisustusmuutokset on kyllä parhaita. :) vielä täällä siirrellään, joten ei ole tämä saga tähän päättynyt. Mies ei paljon hätkähtänyt, mut se on sen sorttinen ettei se näistä niin numeroa tee. :)

   Poista
 6. Uudesta tykkään ja ei ole ahdas. Miesväellä on se kumma tapa pitää kiinni vanhasta. No, meillä mies kyllä innostuu välillä huonekalujen kanssa, mutta se pirskutan telkkari sanelee liikaa olohuoneen järjestystä. Tv:n antennipistoke vain yhdessä nurkassa! Arghh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin TV tuota järjestystä sanelee ja huone on aika pitkä ja kapea, joten on mielestäni vaikea sisustaa. Onneksi noita huonekaluja voi ihan ilmaiseksi siirrellä paikasta toiseen. :)

   Poista
 7. Kivalta näyttää uusikin järjestys!
  Miehet näyttävät tottuvan kaikkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tavallaan on kiva kun ne ovat niin joustavia, miehet siis. :)

   Poista
 8. Molemmat näyttävät kyllä kivalta, mutta tämä uusi on mielestäni avarampi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se vähän olla. Luulen kyllä, ettei tämä stoori ollut vielä tässä... :)

   Poista
 9. Minusta uusi järjestys on parempi, toisaalta ei vanhassakaan mitään vikaa. Mutta kaunista on ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tätä kyllä vielä varmaan jonkun aikaa vatvotaan täällä, kun tuntuu, ettei se oikea ole ihan vielä tässä. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall