Onkohan siellä ruudun toisella puolella ketään muuta, joka on koukussa Kosto TV-sarjaan. Sarja on nyt tauolla, mutta odotan innolla kun se taas jatkuu ja pääsen seuraamaan Emilyn kostosuunnitelmaa Graysonien pään menoksi.  Sarja on täynnä kaikenlaisia kiemuroita ja koukeroita ja siihen jää helposti koukkuun. Sisustajalle on sarjassa useampiakin taloja, joiden hulppeutta on mukava katsella. 


Kostohan on sijoitettu New Yorkin lähelle Hamptons -alueelle, jossa monilla newyorkilaisilla on loma-asunto.  Lainasin Pinterestistä muutaman kuvan Grayson Manor'istä, koska se on ohjelman taloista ehkä kaikkein hulppein ja ihanan yksityiskohtaisesti sisustettu. Googlaamalla tai Pinterestistä löytyy paljon kuvia kauniista sisustuksista hakusanalla Hampton's style.  Kosto -sarjassa näytettävä Grayson Manor edustaa hyvin tuota tyyliä.  Erityisen ihania ovat nuo kaikki kauniit lamput ja miten ne ovat niin ihanan symmetrisesti aseteltuja. Pienet pikantit mustat yksityiskohdat ryhdittävät myös sisustusta hyvin ja antavat sille särmää.  


Iskeekö Hamptons tyyli vai ei?  Aiempia postauksiani elokuvasisustuksista voit lukea täältä tai täältä.

Kivaa viikon jatkoa!

-Kati
--------------------------------------

TV-style decor

This time I borrowed some Pinterest pickies of the TV-series The Revenge.  I love many of the decors that are in the show, but I think the best one definitely is the Grayson Manor of which these photos are taken from.

Have a nice week!

- Kati