tiistai 24. helmikuuta 2015

Telkkarityyliä sisustukseen


Onkohan siellä ruudun toisella puolella ketään muuta, joka on koukussa Kosto TV-sarjaan. Sarja on nyt tauolla, mutta odotan innolla kun se taas jatkuu ja pääsen seuraamaan Emilyn kostosuunnitelmaa Graysonien pään menoksi.  Sarja on täynnä kaikenlaisia kiemuroita ja koukeroita ja siihen jää helposti koukkuun. Sisustajalle on sarjassa useampiakin taloja, joiden hulppeutta on mukava katsella. 


Kostohan on sijoitettu New Yorkin lähelle Hamptons -alueelle, jossa monilla newyorkilaisilla on loma-asunto.  Lainasin Pinterestistä muutaman kuvan Grayson Manor'istä, koska se on ohjelman taloista ehkä kaikkein hulppein ja ihanan yksityiskohtaisesti sisustettu. Googlaamalla tai Pinterestistä löytyy paljon kuvia kauniista sisustuksista hakusanalla Hampton's style.  Kosto -sarjassa näytettävä Grayson Manor edustaa hyvin tuota tyyliä.  Erityisen ihania ovat nuo kaikki kauniit lamput ja miten ne ovat niin ihanan symmetrisesti aseteltuja. Pienet pikantit mustat yksityiskohdat ryhdittävät myös sisustusta hyvin ja antavat sille särmää.  


Iskeekö Hamptons tyyli vai ei?  Aiempia postauksiani elokuvasisustuksista voit lukea täältä tai täältä.

Kivaa viikon jatkoa!

-Kati
--------------------------------------

TV-style decor

This time I borrowed some Pinterest pickies of the TV-series The Revenge.  I love many of the decors that are in the show, but I think the best one definitely is the Grayson Manor of which these photos are taken from.

Have a nice week!

- Kati12 kommenttia

 1. En ole kostoon, mutta pariin muuhun ;))! Kivaa iltaa.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin jäi Kosto kesken kakkos- tai kolmoskauden, kun alkoi olla liian saippista mun ja miehen makuun.;D Mutta oma suosikkini sarjassa on ehkä kuitenkin Emilyn rantatalo, vaikka esim. Graysoneiden ruokailutilaa olen monet kerrat ahminut silmilläni. Voi sellaisessa rantatalossa olisi niin ihana asua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se rantatalo on aivan ihana, sielläkin kylläkelpais asua. :)

   Poista
 3. On ihan kivoja ideoita, ja jos vielä joskus olisi oma rantatalo:)

  VastaaPoista
 4. Hamptons-tyyli on niin mun makuuni! Tällaisen pedantin ihmisen silmiä hivelee symmetrisyys, siinä on jotain niin rauhoittavaa. Myös vaalean sisustuksen ja tumman puun liitto ihastuttaa, näkymä on jotenkin niin ihanan ylellinen.

  VastaaPoista
 5. Minä olen kuolannut ruotsalais-tanskalaisen Silta -sarjan Kööpenhaminalaisen poliisin taloa. Jestas miten hieno talo ja täynnä Skandiklassikoita :). Iloa loppuviikkoon Kati!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo sitä Siltaa katsonut, mutta tuo kuullostaa ihan mahtavalta. Kivaa viikonloppua ihana Mervi!

   Poista
 6. aivan ihana, tuo on niin mun tyyliä. Täytyy alkaa seuraamaan sarjaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, että kaivat jostain vanhat jaksot ja katsot ne ensin, tuo sarja on niin koukuttava ja siinä on niin paljon mutkia, että pääset siten paremmin kärryille. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall