perjantai 6. helmikuuta 2015

PerjantaipastellitTänään on kuulkaas taas perjantai!  Tai Pertsii, niin kuin kollegani tapaa sanoa.  Ihan mahtavaa!  Kevään myötä minuun on iskenyt paheneva pastellikuume.  Huomaan selailevani kaikkia ihania nettikauppoja miettien pastellinsävyisiä tyynyjä ja muuta ihanaa hempeää.  Luulenkin, että meidän olohuoneeseen hiipii jossain vaiheessa pienesti ainakin puuteriroosaa.

 

Nämä kuvat lainasin H&M Homen sivuilta.  Ne toimivat ihanana inspiraationa kevään sisustusunelmille.  Ja vahvasti pastellit näkyvät myös näissä kuvissa, joten ehkä en ole pastelli-intoiluni kanssa yksin.
Minkälaisia unelmia teillä on kevätkotiin?

Pastellisen ihanaa viikonloppua sinulle!

- Kati
-------------------------------------------------

Pastels for Friday

It's Friday! Great! As spring is coming closer, I keep thinking about getting some pastels into our home.  These photos I borrowed from H&M Home for inspiration.

Have a nice weekend!

-Kati

10 kommenttia

 1. Kyllä, pastelleja täälläkin ihaillaan. Varsinkin kukissa pitää olla nyt vaaleanpunaista, vaikka yleensä valkoiset kukat on eniten mieleenni.:) Mukavaa viikonloppua Kati!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni ripaus vaaleanpunaista tekee onnellisemmaksi, eikö? Ihanaa viikonloppua Taina!

   Poista
 2. Upeita kuvia, ihania värisävyjä!
  Aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanan pastellit kuvat! Minäkin tykkään pastelliväreistä pienin ripauksin! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia ja kyllä pastellivärit miellyttävät silmää, mutta jotenkin en osaa niitä meille hankkia :). Ehkä kuitenkin enemmän tykkään räväkämmistä väreistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä. Sullahan on kotona mustaa, vaaleanpunainen kyllä sopis sen kanssa....

   Poista
 5. Pastellit kyllä kuuluu kevääseen ja kesään, niillä saa niin ihania kukkien sävyjä valkoisen ja muiden värien rinnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa. Vähän niin kuin olis palko saada ripaus roosaa. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall