Minulla on tällä viikolla loppuviikko lomaa, mutta harmikseni pieni flunssa on tullut vaivaamaan tämän lomailijan elämää.  Hiihtäminen pitää siis ainakin jättää muutamana päivänä väliin. Toivotaan, että flunssa lähtee pian omille teilleen ja pääsen taas nauttimaan talven iloista.

Tästä näyttää tulevan täällä Villa Valkossa sellainen haasteiden viikko.  Nimittäin tämäkin postausaihe on peräisin haasteesta, jonka sain ihanalta Kristiinalta Deko 133 -blogista.  Haasteen tarkoituksena on esitellä oman kodin sohvapöytä.  Tartuin haasteeseen innolla, koska olen viime aikoina aika paljon pähkäillyt meidän sohvapöytää ja sen kohtaloa. 


Täällä Villa Valkossa sohvapöydän virkaa toimittaa pitkäaikainen haaveeni eli Ikean Liatorp.  Ihastelin sitä jo vuosia ennen kuin päädyin hankkimaan sellaisen ihan omaksi.  Unelmoin siitä, miten ihanaa olisi laittaa kaikkea kivaa pöydän sisällä olevaan vitriinilaatikkoon.  Kuitenkin todellisuus Liatorpin kanssa on ollut toinen. Kirjoittelin aiemmin täällä otsikolla Liian vaikea Liatorp vaikeuksistani löytää vitriineihin mitään mieluista laitettavaa.  Postaukseen sain monia todella kivoja ideoita vitriinien täyttämiseen, mutta en ole siltikään saanut mitään innostavaa aikaiseksi.  Niipä olen alkanut arkitsemaan Liatorpista luopumista.  

 

Toinen syy luopumisajatuksiin on se, että tällä hetkellä koen sen liian raskaaksi.  Haluaisin olohuoneeseemme jotain kevyempää ja ehkä pyöreämpää. Liatorpissa on myös kätevä alahylly, johon voi pinota lehtiä ja muuta mukavaa, mutta arvaatte varmaan että yleensä se vain tursuu kaikenlaista lehteä ja roinaa, eikä kukaan sitä oikein jaksa siivota. Lisäksi sinne kertyy pölyä.  Saa nyt sitten nähdä että saako Liatorp jäädä nykyiseen paikkaansa vai kiikutanko sen yläkerran sikaosaston olohuoneen pöydäksi.  Siellä vitriini kyllä täyttyisi varmaan pleikkaripeleistä ja muusta epäesteettisestä. :)
Villa Valkon Pinterest -kuvista alla oleva kuva Liatorpista on kaikkein pinnatuin. Se on tähän päivään mennessä pinnattu jopa 156 kertaa. Näköjään kun joku kuva lähtee Pinterestissä elämään, se pääsee ihan omalle tasolleen.


Tällaisia sohvapöytämietteitä tänään. Nyt saa suositella minulle teidän mielestänne meidän olohuoneeseen sopivia sohvapöytiä.  Ties vaikka joku idea pääsisi toteutukseen astikin.

Tämä on mieluinen haaste ja siksi haastan mukaan seuraavat blogit:


Toivottavasti teiltä löytyy jonkulainen sohvapöytä, josta kirjoittaa postausta. Tietenkin postauksen voi myös tehdä siitä, että miksi haluaa pitää olohuoneen sohvapöydättömänä.

Mukavaa viikon jatkoa!

- Kati

--------------------------------------------------

Coffee table

I'm still unhappy with our Ikea Liatorp coffee table. I never find anything nice to put inside the glass vitrine and the shelf underneath is always packed with magazines and dust.  So, I'm seriously considering giving it up and changing it to something lighter.

Have a nice week!

- Kati