On tullut taas viime aikoina ostettua tulppaanikimppu jos toinenkin.  Ne ovat vaan niin valtavan kauniita ja väriä vaihtamalla saa aina uutta ilmettä kotiin. Kaiken kukkuraksi tulppaanit eivät ole hinnalla pilattuja.  Tämä kimppu on kuitenkin hieman erityinen. Sain sen ystävänpäivänä kiitokseksi pienestä auttamisesta.


 

Olimme naapurin rouvan ja Bea-koiran kanssa kävelyllä eräänä iltana kun meitä kohti syöksyi auraustraktori aivan hallitsemattomasti. Onneksi mitään ei sattunut, vaikka tiellä oli aika paljonkin liikennettä sillä hetkellä. Selvisi pian, että traktorin kuljettaja oli saanut jonkinlaisen sairauskohtauksen ja me autoimme häntä saamaan paikalle apua.  Onneksi kaikki päättyi hyvin ja kuljettajakin selvisi säikähdyksellä.  Sain häneltä ystävänpäivänä kiitokseksi tällaisen kauniin tulppaanikimpun.  Olipa kiva yllätys!Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

- Kati

-------------------------------------------

Flowers for Friday

I have been buying lots of tulops recently. They are beautiful and there's lots of colours to choose from. These I did't buy as I got them as a thanks for a little helping that I did recently. They're beautiful, aren't they?

Have a nice weekend!

-Kati