maanantai 2. helmikuuta 2015

Kaksosten päivä ♥ ♥


Olen kerran aiemminkin postannut kaksosista ja kaksosuudesta täällä.  Minä olen etuoikeutettu, koska saan olla kaksosten äiti.  Olen sitä mieltä, että kaksosetkin ovat etuoikeutettuja, koska heillä on elämän alusta asti kumppani, jonka kanssa voi jakaa ilot ja surut.  Meidän kaksospojat eivät sitä kyllä osaa arvostaa, mutta toivottavasti sitten aikuisena osaavat.  Uskon, että kaksosuudesta on elämässä enemmän hyöytä kuin haittaa.  Me ihmiset olemme maailmassa kuitenkin aika yksin.  Kaksosilla on aina se joku läheinen ihminen, läheisempi ehkä kuin oma äiti tai aviopuoliso.  Se antaa voimaa elämän pyörteissä.       

Tänään 2.2. on kaksosten päivä.  Iloitkaamme siis tänään kaksosuudesta.Haluan sydämestäni toivottaa ihanaa päivää kaikille kaksosille, kaksosten äideille ja kaksosperheille!

-Kati

-----------------------------------------

2.2. Twins Day

Today we are celebrating twins!  As a twin mom I think it's worth of celebrating.  I think twins are privileged in life. They always have a special person who is there in life's ups and downs.

Happy twins day!

-Kati

6 kommenttia

  1. Iloista kaksostenpäivää!:) Mäkin uskon, että kaksosuudesta on enemmän iloa ja hyötyä kuin haittaa tai surua. :) Tupsahteleeko teille tutkimuspyyntöjä tuon tuosta? Kaikissa tutkimuksissa tunnutaan käyttävän kaksosia!;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ei meille ole ainakaan vielä tullut. Mun äiti on kaksonen ja tiedän, et hänelle on kyllä tullut.

      Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall