Sain ihanilta Mansikkatilan mailla -blogin Tainalta ja Mammalaiffii -blogin Millalta kivan ilahduta bloggaajakaveria -haasteen.  Haasteessa bloggaaja ilahduttaa blogisiskoa pienellä lahjalla ja haastaa mukaan niin monta blogia kuin haluaa.  Moni teistä onkin jo ehtinyt tähän osallistua, joten ymmärrän hyvin, jos jätätte tämän väliin, mutta haluaisin tällä kertaa haastaa mukaan seuraavat mahtavat blogisiskot:

Lähettäkää minulle sähköpostilla osoitteenne, niin ilahdutan teitä pienellä paketilla. :)

Tämän haasteen säännöt ovat seuraavat:
  • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat. Bloggaajien määrän voit itse päättää. 
  • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. 
  • Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla; esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekoista. Ilahduttaa voit myös vaikka kommenttien tai sähköpostin välityksellä. 
  • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakaveria, mutta sillon haastetun ei tarvitse enään itse haastaa mukaan uusia kirjoittajia. 


Mansikkatilan mailla -blogin Taina ilahdutti minua postipaketilla, joka sisälsi kortin, suklaalevyn ja Lantliv -lehden. Aivan ihana lahja, josta todella nautin! Sydämellinen kiitos Tainalle!


Kivaa viikkoa teille kaikille!

- Kati

---------------------------------------------------------------------

Giving

I received a lovely parcel from my blogger friend Taina.  The gift included a magazine, some chocolate and a beautiful card.  Thank you Taina!

- Kati