sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Hello Helmikuu!


Kiitos kivoista kommenteista edelliseen postaukseen.  Aihe on varmasti niitä ikuisuuskysymyksiä, joita aina välillä tulee mietittyä.  Te siellä ruudun toisella puolella teette tästä bloggailusta mielekästä ja innostavaa.  Ehkä juuri tällä hetkellä poden pientä blogi-idea-väsymys-tylsistyminen -syndroomaa.  Kuvaaminen on vieläkin vaikeaa valonpuutteen vuoksi ja viikonloppuihin tuppaa paljon tekemistä tietenkin juuri siihen aikaan, kun pitäisi heilua kamera kädessä. Toivotaan, että kevään myötä into taas kasvaa.


Tänään on syytä pieneen iloon, sillä vuoden tylsin kuukausi on ohitettu!  Tammikuusta harva pitää. Se on vähän niin kuin krapulakuukausi joulun iloittelun jälkeen.  Täällä etelässä saatiin vasta nyt kunnon talvi eikä alkutammikuun musta maisema kauheasti innostanut ulkoilemaan.  Nyt minä ainakin iloitsen siitä, että meilläkin on vihdoin hiihtoladut, kahden vuoden tauon jälkeen!


Jos jotain huonoa, niin jotain hyvääkin voi tammikuusta löytää. Tässä tulee nyt tammikuun TOP 3. 

1) Alennusmyynnit.  Minä tein muutaman kivan löydön tammialesta.  Tuli hankittua ainakin uusi takki ja uudet hiihtomonot.  Kotiin tuli hankittua lyhtyjä ja uusi päiväpeitto.  Tammikuu on meidän sulovilenien kulta-aikaa!


2) Vihdoinkin talvi. Tammikuun lopulla saatiin tänne eteläänkin talvi.  Aurinko ei meillä paljon näyttäytynyt, mutta lunta on tullut jo mukava pieni kerros.  Minä tykkään hiihtämisestä ja voi sitä onnen päivää, kun pääsin ensimmäistä kertaa suksimaan.  Hiihto on parasta kuntoilua.  Se ihana tunne hiihtolenkin päätteeksi kun pää on märkä ja olo on väsynyt, mutta onnellinen.  Ai että! Se on talvessa parasta. 

Muutenkin tammikuussa innostutaan liikkumaan. Moni aloittaa kuntosaliharjoittelun tai muuten vaan päättää elää terveemmin.  Minä en ole tässä poikkeus ja olen tammikuun aikana saanut lisättyä liikuntaa ja herkut on jätetty minimiin.  Se on hyvä asia se.


3) Tulppaanit.  Niitä on vilahdellut melkein kaikissa blogeissa ja itsekin olen muutaman kimpun ehtinyt hankkia.  Ne ovat kauniita, yksinkertaisia ja värejä on mistä valita.  Ihanat tulppaanit tuovat lupauksen keväästä.  Monista asioista olisin valmis tinkimään, mutta leikkokukat eivät kuulu niihin.  Kummasti se piristää mieltä kun pääsee laittamaan perjantaikimpun maljakkoon.  Heti tuntuu siltä, että mieli kohenee ja koti siinä samalla kaunistuu.


Mitkä olivat sinun mielestäsi tammikuun parhaita juttuja ja mitä odotat helmikuulta?

Mukavaa sunnuntaipäivää!

- Kati
----------------------------------

Hello February!

It's a day of joy as we have passed officially the most boring month of the year.  I tried to find something positive to say about January and here are my TOP3:

1) Sales
2) Winter
3) Tulips

What do you like about January and what do you look forward to in February?

Have a nice Sunday!

-Kati16 kommenttia

 1. Juurikin samoista asioista olen nauttinut tammikuussa kuin sinä,
  pois lukien hiihtäminen. En ole ollut suksilla varmaan viiteentoista
  vuoteen. Mutta liikkunut olen kumminkin. Päivittäisten pitkien
  kävelylenkkien kirittäjänä on toiminut mun uusi iPhone 6, jonka
  Terveys-sovellus innostaa liikkumaan ja seuraamaan omia liikkumisia.

  Aurinkoista helmikuun alkua Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oman liikkumisen seuraaminen toimii minullakin hyvänä kannustimena. Tavoitteena on maltillinen 3h viikossa. Onneksi yleensä ylitän sen suht helposti. Mä käytän myös HeiaHeiaa. Jos olet siellä niin etsi mut ni päästään kannustamaan toisiamme. :)

   Poista
 2. Tammikuusta on tosiaan aika vaikea keksiä positiivisia puolia... Mutta ainakin ne alennusmyynnit! :-D Lapsille tullut tehtyä hankintoja :-) Ja ehtihän tuo päiväkin jo karvanverran jatkumaan viime kuussa.. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä voi tosiaan iloita, että päivä on taas pikkuisen pidempi. :)

   Poista
 3. Samat fiilikset tammikuusta. Sitä vain odottaa, että tammikuusta pääsisi. Ja nythän ollaan jo helmikuussa. Kauniita ovat kuvasi. Tuo Sarjaton-muki on aivan täydellinen pari villarukkaselle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se tosiaan on täydellinen talvinen pari :)

   Poista
 4. Sanoit osuvastu tuosta krapulakuukaudesta, vaikka aloitin työt vasta 7.päivä, niin pitkältä se silti tuntui. Saattaa olla, että tätä helmikuun ekaa onkin meillä odoteltu ihan tietyistä syistä, joista bloggaan illalla lisää ja siksi tammikuu oli niiiiin pitkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuuu. Täytyypä tulla kurkkaamaan 😊

   Poista
 5. Piiiitkä tammikuu takana -vihdoinkin. :) Vaikka tykkäänkin kaikista vuodenajoista, eikä ole mitään "inhokki" kuukautta, tuntui tuo tammikuu ihan hurjan pitkältä ja uuvuttavalta. Aloitin uuden harrastuksen ja laitoin koko ruokavalion uusiksi ja sain pt:ltä uuden treeniohjelman, paljon hyvääkin siis. Mutta kyllä mä helmikuulta odotan eniten sitä, että mies kotiutuu kahden kuukauden ulkomaan komennukselta helmikuun lopussa! :)

  VastaaPoista
 6. Mä yleensä en tykkää tammikuusta ja se kestää niin hirvittävän kauan, mutta nyt tänä vuonna on mennyt suhteellisen kivuttomasti ja hyvinkin nopeasti!! Love it :)

  Ihana tuo muki ensimmäisessä kuvassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että tammikuu meni sinulla pikaisesti. Kun elämässä on paljon kivoja asioita niin aika tuntuukin lentävän! :)

   Poista
 7. Huumaavan kaunis aloituskuva! <3 Minulle on tammikuu ja syksy ennen sitä ottanut tosi paljon pollan päälle - en kestä, kun en näe aurinkoa! Tammikuussa olenkin siis laskenut sekunteja ja minuutteja pidentyvistä päivistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo pimeys aivan hirveää kestää. Onneksi ollaan menossa valoa kohden. :)

   Poista
 8. Hyvä listaus :). Minä tykkään myös hiihtämisestä, ja kuvailemasi tunne on siinä juuri parasta, kun olo on luonnollisen väsynyt (eikä sellainen nuutuneen väsynyt kuin esim. yhden sisälläolo-päivän jälkeen)..ja tietysti ne tulppaanit :) On kiva nuuhkaista leikkokukkia, siitä tulee hyvä fiilis, kun luonto on harmaa ja auringosta saa vaan haaveilla. Tammikuu oli kyllä melkoisen auringoton, plääh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole aurinko meitä kyllä hellinyt moneen kuukauteen. Mitenkä on oikeasti mahdollista, ettei se näyttäydy kunnolla moneen kuukauteen? Tuntuu ehkä vähän epikseltä. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall