Kiitos kivoista kommenteista edelliseen postaukseen.  Aihe on varmasti niitä ikuisuuskysymyksiä, joita aina välillä tulee mietittyä.  Te siellä ruudun toisella puolella teette tästä bloggailusta mielekästä ja innostavaa.  Ehkä juuri tällä hetkellä poden pientä blogi-idea-väsymys-tylsistyminen -syndroomaa.  Kuvaaminen on vieläkin vaikeaa valonpuutteen vuoksi ja viikonloppuihin tuppaa paljon tekemistä tietenkin juuri siihen aikaan, kun pitäisi heilua kamera kädessä. Toivotaan, että kevään myötä into taas kasvaa.


Tänään on syytä pieneen iloon, sillä vuoden tylsin kuukausi on ohitettu!  Tammikuusta harva pitää. Se on vähän niin kuin krapulakuukausi joulun iloittelun jälkeen.  Täällä etelässä saatiin vasta nyt kunnon talvi eikä alkutammikuun musta maisema kauheasti innostanut ulkoilemaan.  Nyt minä ainakin iloitsen siitä, että meilläkin on vihdoin hiihtoladut, kahden vuoden tauon jälkeen!


Jos jotain huonoa, niin jotain hyvääkin voi tammikuusta löytää. Tässä tulee nyt tammikuun TOP 3. 

1) Alennusmyynnit.  Minä tein muutaman kivan löydön tammialesta.  Tuli hankittua ainakin uusi takki ja uudet hiihtomonot.  Kotiin tuli hankittua lyhtyjä ja uusi päiväpeitto.  Tammikuu on meidän sulovilenien kulta-aikaa!


2) Vihdoinkin talvi. Tammikuun lopulla saatiin tänne eteläänkin talvi.  Aurinko ei meillä paljon näyttäytynyt, mutta lunta on tullut jo mukava pieni kerros.  Minä tykkään hiihtämisestä ja voi sitä onnen päivää, kun pääsin ensimmäistä kertaa suksimaan.  Hiihto on parasta kuntoilua.  Se ihana tunne hiihtolenkin päätteeksi kun pää on märkä ja olo on väsynyt, mutta onnellinen.  Ai että! Se on talvessa parasta. 

Muutenkin tammikuussa innostutaan liikkumaan. Moni aloittaa kuntosaliharjoittelun tai muuten vaan päättää elää terveemmin.  Minä en ole tässä poikkeus ja olen tammikuun aikana saanut lisättyä liikuntaa ja herkut on jätetty minimiin.  Se on hyvä asia se.


3) Tulppaanit.  Niitä on vilahdellut melkein kaikissa blogeissa ja itsekin olen muutaman kimpun ehtinyt hankkia.  Ne ovat kauniita, yksinkertaisia ja värejä on mistä valita.  Ihanat tulppaanit tuovat lupauksen keväästä.  Monista asioista olisin valmis tinkimään, mutta leikkokukat eivät kuulu niihin.  Kummasti se piristää mieltä kun pääsee laittamaan perjantaikimpun maljakkoon.  Heti tuntuu siltä, että mieli kohenee ja koti siinä samalla kaunistuu.


Mitkä olivat sinun mielestäsi tammikuun parhaita juttuja ja mitä odotat helmikuulta?

Mukavaa sunnuntaipäivää!

- Kati
----------------------------------

Hello February!

It's a day of joy as we have passed officially the most boring month of the year.  I tried to find something positive to say about January and here are my TOP3:

1) Sales
2) Winter
3) Tulips

What do you like about January and what do you look forward to in February?

Have a nice Sunday!

-Kati