Tällä viikolla Pieni Lintu - blogin kuvahaasteen aiheena on hauras.  Tykkään osallistua näihin kuvahaasteisiin siitä syystä, että melkein joka kerta joudun vähän miettimään ja pohtimaan haasteen toteutustapaa.  Tämä kerta ei ollut poikkeus. Olisin halunnut kuvata tähän jotain ihania jääpuikkoja, mutta en sellaisiin törmännyt.


Löysin Tigeristä tällaisia ihania lasilautasia.  Ne näyttävät ihan antiikkisilta mummolta perityiltä ja vieläpä aika kalliilta.  Tosiasiassa hinta ei päätä huimannut vaan ne maksoivat muistaakseni euron kappale tai jotain sinne päin.  Tuo Tiger on muuten aivan ihana kauppa.  Siellä on kaikkea kivaa ja pientä edullista kotiin tai vaikka lasten synttäreitä varten.  Joo, ja onhan siellä edullista toki, mutta joka kerta kassalla olen yllättynyt laskun loppusummasta, joka on kuitenkin yleensä monta kymppiä. Ehkä se onkin se juttu. Tällainen sulovilen kun pääsee ostamaan halvalla tavaraa, on kori nopsasti täynnä ja voin luulla taas säästäneeni rahaa.  Mitä muuten tykkäätte näistä lautasista ja mikä on teille se hyvä kauppa, josta teette kivoja edullisia löytöjä?

Ihanaa tiistaipäivää sinulle! Minä saan lomailla loppuviikon. Ihanaaaaaaaa!

- Kati
-----------------------------------------------------

Fragile

I got these lovely glass plates from a great bargain shop called Tiger. They look like grandmother's old antique plates but the truth is that they cost one euro each.

Have a nice day! I'm on holiday for the rest of the week! Great!

- Kati


Pieni Lintu - MakroTex challenge