sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Blogivinkit: Villejä lupiinejaHei kaikki te ihanat! Blogivinkit-juttusarja saa tässä nyt taas jatkoa.  Tarkoituksenani on siis esitellä oman lukulistan blogeja teille muillekin vähän tarkemmin siinä toivossa, että ne ehkä päätyisivät myös teidän muiden lukulistoille.


Tällä kertaa valitsin esiteltäväksi Maritan Villejä lupiineja -blogin.  Marita on lämminsydäminen ja iloinen kotoilija.  Kuten tämä minunkin blogini, ei ole Villejä lupiinejakaan vielä edes vuotta vanha.   


Blogissaan  Marita kuvaa hänen ihanaa maalaisromanttiseen tyyliin sisustettua kotiaan, tuunailee ja askartelee.  Marita on töissä päiväkodissa, joten askartelutaidot ovat jo ammatinkin puolesta Maritalla hyppysissä.  Meitä yhdistää Maritan kanssa myös rakkaus villakoiriin.  Hänellä talon elämää vilkastuttaa jopa neljä villakoiraa.  Siinä riittää turkeissa hoitamista. Minä en tahdo selvitä kunnialla edes tuosta yhdestä pienestä. :)


Maritan blogista löydät kivoja ruokaohjeita ja hän järjestää aika usein myös arvontoja.  Villejä lupiineja -blogi päivittyy ahkerasti ja harvassa ovat ne päivät, joina sieltä ei uutta postausta löydy. 
Suosittelen siis visiittiä Villejä lupiineja -blogiin.  Sen löydät täältä.  Aiempia blogivinkkejä löydät täältä.

Nyt toivoisin vielä teiltä hieman apua ja myös vinkkejä omaan lukulistaani.  Jos haluatte omasta blogistanne esittelyn tai haluatte vinkata hyviä blogeja lukulistalle, listatkaa niitä kommenttiboksiin. Käyn aivan kaikissa ainakin vierailulla.

Mukavaa sunnuntaipäivää!

- Kati

P.S: Kuten ehkä arvasitte, kaikki tämän postauksen kuvat ovat Villejä lupiineja -blogista lainattuja.

---------------------------------------------------------9 kommenttia

 1. Olenkin Maritan( ja sinun kanssa) yhtä (vanhoja ) eli uusia bloggaajia ja ihan livenäkin Maritan kanssa välillä törmätään. Aivan ihana koti ja jutut joiden seurassa villejä lupiineja blogin parissa viihtyy.
  Tämä sinun blogivinkit juttusi on todella ihana idea, kiitos sinulle Kati! Voisimme kaikki tehdä samaa, jotta saisimme itsellemme lisää lukijoita ja löytyisi uusi blogituttavuuksia..
  Lukulistani taitaa olla jo aika pitkä ja välillä etsimällä etsin uusia, ihania blogeja, joiden seurassa viihtyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen vähän ajatellutkin, että jos me kaikki tekisimme samaa aina välillä eli vinkkaisimme toisillemme kivoja blogeja, voi moni saada siitä lisää kivoja ideoita omaan lukulistaan. Siitä vaan Marika vinkkailemaan! :)

   Poista
 2. Kiitos Kati! <3 Kivan postauksen olet tehnyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kiva jos kelpaa. :)

   Poista
 3. Kiva blogi onkin. Pitääpä mennä vierailulle. Mukavaa sunnuntaita, Kati.

  VastaaPoista
 4. Ihanasti toimit, kun toisten blogeista täällä ilmoitat. <3 Menen ilman muuta tutustumaan tähänkin blogiin!

  VastaaPoista
 5. Mukava postaus! Kiva blogi, johon olen jo löytänytkin. 😊

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall