Hei kaikki te ihanat! Blogivinkit-juttusarja saa tässä nyt taas jatkoa.  Tarkoituksenani on siis esitellä oman lukulistan blogeja teille muillekin vähän tarkemmin siinä toivossa, että ne ehkä päätyisivät myös teidän muiden lukulistoille.


Tällä kertaa valitsin esiteltäväksi Maritan Villejä lupiineja -blogin.  Marita on lämminsydäminen ja iloinen kotoilija.  Kuten tämä minunkin blogini, ei ole Villejä lupiinejakaan vielä edes vuotta vanha.   


Blogissaan  Marita kuvaa hänen ihanaa maalaisromanttiseen tyyliin sisustettua kotiaan, tuunailee ja askartelee.  Marita on töissä päiväkodissa, joten askartelutaidot ovat jo ammatinkin puolesta Maritalla hyppysissä.  Meitä yhdistää Maritan kanssa myös rakkaus villakoiriin.  Hänellä talon elämää vilkastuttaa jopa neljä villakoiraa.  Siinä riittää turkeissa hoitamista. Minä en tahdo selvitä kunnialla edes tuosta yhdestä pienestä. :)


Maritan blogista löydät kivoja ruokaohjeita ja hän järjestää aika usein myös arvontoja.  Villejä lupiineja -blogi päivittyy ahkerasti ja harvassa ovat ne päivät, joina sieltä ei uutta postausta löydy. 
Suosittelen siis visiittiä Villejä lupiineja -blogiin.  Sen löydät täältä.  Aiempia blogivinkkejä löydät täältä.

Nyt toivoisin vielä teiltä hieman apua ja myös vinkkejä omaan lukulistaani.  Jos haluatte omasta blogistanne esittelyn tai haluatte vinkata hyviä blogeja lukulistalle, listatkaa niitä kommenttiboksiin. Käyn aivan kaikissa ainakin vierailulla.

Mukavaa sunnuntaipäivää!

- Kati

P.S: Kuten ehkä arvasitte, kaikki tämän postauksen kuvat ovat Villejä lupiineja -blogista lainattuja.

---------------------------------------------------------