Meillä on viikonloppuisin tyttären kanssa usein kahdenkeskeisiä aamuhetkiä, kun perheen miesväki lähtee aikaisin aamulla urheilemaan.  Toki nautin siitä, kun koko perhe istuu aamiaispöydässä ja ehdimme rauhassa aloittelemaan vapaapäivän, mutta nämä aamiaiset kahden kesken tyttären kanssa ovat mielestäni ihania.  Tykkään aina vähän laittaa jotain erikoista tai kattaa kauniimmin erityisesti silloin, kun syömme tyttären kanssa kahdestaa.  Johtuukohan se siitä, että tiedän hänen myös arvostavan kauniisti katettua aamiaispöytää, mene ja tiedä.  Tyttäreni on myös usein mukana kattauspuuhissa ja jos kaapista löytyy, katamme usein pöytään myös jotain erityistä hyvää.Kuten ehkä kuvista huomaatte, on meidän tuparilahjaksi saamamme Marimekon teekannu ollut kovassa käytössä. Sen kahva kun ei oikein kestä yhtään vettä ja koska sitä käytetään paljon, sitä myös tietenkin pestään paljon.  


 

Tällaisia sunnuntaitouhuja tänään.  Nyt ajattelin lähteä hiihtämään. Ladut ovat täällä meilläpäin nyt parhaimmillaan ja hiihtäminen tuntuu niin ihanalta.

Mukavaa sunnuntaipäivää!

-Kati
---------------------------------------------------------------

Breakfast

I often have breakfast on Saturday or Sunday morning just with my daugher as the boys in our house leave early to their sporting activities.  When it's just us girls, I often like to make a bit more of an effort with the food and the layout.

Have a nice Sunday, I'm off cross country skiing!

-Kati