Ihanaa Sunnuntai-iltaa!  Minulla on ollut vauhdikas viikonloppu ja kohta se taas jo loppuukin ja alkaa arkinen aherrus.  Joskus toivoisin, ettei viikonloppuisin olisi ihan niin paljon ohjelmaa ja aikatauluja. Viikolla elän melkein minuuttiaikataulun rytmittämää elämää ja viikonloppuna olisi ihana vain vähän niin kuin mennä virran mukana, go with the flow.

Aikataulut ovat se arjen rytmittäjä, joita on kiva merkkailla ylös kauniiseen kalenteriin. Olen jo vuosikausia elänyt pelkän sähköisen kalenterin varassa, mutta tänä vuonna ainakin näissä bloggaamiseen liittyvissä asioissa ajattelin ottaa käyttöön vanhan kunnon paperikalenterin.  


Tämä Paulo Coelhon Alkemia -kalenteri on siitä ihana, että se tarjoaa kauniin ulkomuodon lisäksi mielenravintoa mietelauseiden ja viisauksien muodossa.  Jokaisessa kuukaudessa on teema.  Esimerkiksi tammikuun kohdalla lukee sisäinen voima.

"Kun haluat jotain, koko maailmankaikkeus auttaa sinua saavuttamaan sen." 
Alkemisti


Tammikuu on monelle uuden alku, aloitetaan uusi parempi elämä, ehkä uusi harrastus, asetetaan tavoitteita, parempaan elämään, parempaan huomiseen.  On ihana ajatella, että koko maailmankaikkeus tukee meitä tavoitellessamme parempaa elämää.  Toivottavasti näin on ja ainakin voimme jokainen tukea toisiamme saavuttamaan tavoitteensa.



Ajattelin, että tämä minun blogikalenterini näkyisi myös vuoden aikana välillä täällä blogissa esim. näiden hienojen mietelauseiden ja kuukausiteemojen kautta.  Mitä mieltä olette?

Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa teille kaikille ihanille!

- Kati

--------------------------------------------------
Wisdom

I got this lovely calendar that is beautoful both inside and out.  It contains many wisdoms and thoughts by Paulo Coelho. 

Have a nice Sunday evening!

- Kati