sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Viisauksia


Ihanaa Sunnuntai-iltaa!  Minulla on ollut vauhdikas viikonloppu ja kohta se taas jo loppuukin ja alkaa arkinen aherrus.  Joskus toivoisin, ettei viikonloppuisin olisi ihan niin paljon ohjelmaa ja aikatauluja. Viikolla elän melkein minuuttiaikataulun rytmittämää elämää ja viikonloppuna olisi ihana vain vähän niin kuin mennä virran mukana, go with the flow.

Aikataulut ovat se arjen rytmittäjä, joita on kiva merkkailla ylös kauniiseen kalenteriin. Olen jo vuosikausia elänyt pelkän sähköisen kalenterin varassa, mutta tänä vuonna ainakin näissä bloggaamiseen liittyvissä asioissa ajattelin ottaa käyttöön vanhan kunnon paperikalenterin.  


Tämä Paulo Coelhon Alkemia -kalenteri on siitä ihana, että se tarjoaa kauniin ulkomuodon lisäksi mielenravintoa mietelauseiden ja viisauksien muodossa.  Jokaisessa kuukaudessa on teema.  Esimerkiksi tammikuun kohdalla lukee sisäinen voima.

"Kun haluat jotain, koko maailmankaikkeus auttaa sinua saavuttamaan sen." 
Alkemisti


Tammikuu on monelle uuden alku, aloitetaan uusi parempi elämä, ehkä uusi harrastus, asetetaan tavoitteita, parempaan elämään, parempaan huomiseen.  On ihana ajatella, että koko maailmankaikkeus tukee meitä tavoitellessamme parempaa elämää.  Toivottavasti näin on ja ainakin voimme jokainen tukea toisiamme saavuttamaan tavoitteensa.Ajattelin, että tämä minun blogikalenterini näkyisi myös vuoden aikana välillä täällä blogissa esim. näiden hienojen mietelauseiden ja kuukausiteemojen kautta.  Mitä mieltä olette?

Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa teille kaikille ihanille!

- Kati

--------------------------------------------------
Wisdom

I got this lovely calendar that is beautoful both inside and out.  It contains many wisdoms and thoughts by Paulo Coelho. 

Have a nice Sunday evening!

- Kati

12 kommenttia

 1. Täällä myös toivottaisiin viikonloppuihin rauhallisempaa aikataulua, mutta ruuhkavuodet kun on niin minkäs teet :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhemmat ihmiset usein sanovat, että ne ruuhkavuodet ovat ihmisen parasta aikaa. Joskus sitä kuitenkin toivoisi, että voisi olla vähän vähemmän ohjelmaa... Kivaa viikkoa! :)

   Poista
 2. Mullakin oli yhtenä vuonna tuollainen Paolo Coelhon kalenteri! Mietelauseet on monesti ihan parasta, mulla on niitä ihan hirveän paljon Pinterestissä, ja lisää keräilen.:) Siispä odotan innolla, jos käytät tuota kalenteri jotenkin postauksissa! Mullakin on sellainen puhdassivuinen kalenteri (taisi vilahtaa työpöytä kuvissa viime viikolla...), johon kirjoittelen ja hahmottelen blogijuttuja ja sisustusideoita.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole ennen ollut blogia varten mitään suunnittelukalenteria tms mutta nyt ajattelin aloittaa sellaisen pitämisen, jotta homma on vähän suunnitellumpaa ja ajatellumpaa. Kivaa viikkoa Taina! :)

   Poista
 3. Minulla kanssa löytyy Paolon kalenteri // pidän hänen mietelauseistaan todella paljon.

  Olen kanssa pitänyt kalenteria blogijuttuja varten, tulee kaikki ideat kirjattua ylös1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hänellä on sellaista ikuista viisautta. Saa nähdä miten osaan pitää kalenteria, yritän nyt kuitenkin koska haluaisin vähän suunnitella asioita enemmän etukäteen. Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Mullakin on ollut Paolon kalentereita. Ne on niin kauniita ja mietelauseita on kiva lukea aina uudelleen.

  VastaaPoista
 5. Kaikki viisaudet vastaanotetaan mitä suurimmalla ilolla ja mielenkiinnolla :)

  Ja jotenkin lohduttava tuo tammikuun mietelause. Sitä kun on taipuvainen ennemminkin ajattelemaan, ettei onnistu tavoitteissaan, kun maailmankaikkeus muka heittää kapuloita rattaisiin (niinkuin se kyllä joskus tekeekin..). Että jos sitä alkaisikin ajattelemaan toisinpäin, niin taas olisi vähän helpompaa askeltaa kohti niitä omia haaveita, jotka ehkä joskus jopa saattaa toteutua. Ehkä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin tämän vähän ajattelin. Toivon todella että tuo on totta. :)

   Poista
 6. Ihana kalenteri! Itse olen suunnitellut kyseisen kirjan lukemista. Kehuja olen siitä kuullut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Olen kyllä lukenut kirjankin. Ehkä ei ollut sellainen, joka minussa aiheuttaa suurta kuohuntaa ja innostusta, mutta ihan mukavaa luettavaa ja laittaa kyllä ajattelemaan.

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall