Hei taas kaikki ihanat!  Terveisiä Lapista.  Kävin siellä pikaisesti työmatkalla ja olipa ankeaa palata takaisin tänne etelään vain huomatakseni että lumi oli taas sulanut pois.  Voi kun se kunnon talvi jo alkaisi täällä meilläkin!   

Taisin aiemmin mainita, että meidän sauna valmistui viime kesän loppupuolella pitkän odottelun jälkeen. Asuimme tässä talossa yli vuoden ilman saunaa ja osaamme todellakin arvostaa sitä, että meillä on sauna. Erityisesti nyt talviaikaan lämmin sauna tuntuu ihanalta kylmässä ilmassa ulkoilun jälkeen. 


Meidän sauna on aika pieni, joten laitoimme siihen lasiseinän, joka lisää kyllä avaruutta todella paljon.  Lauteet käsiteltiin valkoisella saunavahalla ja seinät värittömällä.  Sivuseinissä on sormipaneeli ja takaseinässä ja katossa on lämpökäsiteltyä haapaa.  Kiuas on Harvian. Saimme äidiltäni nuo ihanat mustavalkoiset laudeliinat joululahjaksi ja olen todella ihastunut niihin.  Pikkujutut ovat niin merkitseviä!


Kun nyt puhutaan kylpemisasioista, on samalla pakko vinkata teille muillekin mahtavasta shampoolöydöstä.  Kärsin erityisesti talvisin, mutta välillä myös muulloin, kuivasta ja hilseilevästä päänahasta.  Olen kokeillut kaikenlaisia shampoita ja myös lääkeshampoita, mutta mikään ei oikein ole auttanut.  Tai toki lääkeshampoo auttaa ainakin hetkellisesti, mutten halua käyttää sitä jatkuvasti ja ei kai se kovin suositeltavaa olekaan.

Nyt olen löytänyt shampoon, joka pitää päänahkani hyvässä kunnossa pidemmän aikaa.  Body Shopin inkiväärishampoo.  Ostaessani en uskonut että se edes auttaisi, mutta päätin kokeilla kuitenkin. Ilokseni huomasin muutaman viikon käytön jälkeen, että päänahka on paremmassa kunnossa.  Juttelin asiasta myös kampaajani kanssa ja hän oli kuullut muiltakin, että tuo shampoo auttaa kutiavaan ja hilseilevään päänahkaan. 

Tällaisia kylpytarinoita tänään. Oikein mukavaa ja lämmintä viikonloppua!

- Kati
-----------------------------

Sauna and shampoo

Here are some photos of our sauna and also a tip for all of you who suffer from an itchy and flaky scalp; Body Shop's ginger shampoo.  It really works although I didn't expect it to when I bought it.  I spoke to my hairdresser about it too and she said that other customers have told her about this shampoo too.

Have a nice weekend!

- Kati