Mikä sen parempaa kuin puhtaan pyykin tuoksu!  Siinä tuoksuu puhtaus, ahkeruus ja kaikki ihana ja kotoisa.  Tuoksut ovat ehkä aliarvostetuin sisustuselementti. Niillä on kuitenkin suuri vaikutus ihmiseen. Luin jostain, että yli 70% päivittäisistä tunnetiloistamme liittyy tuoksuihin. Hyvältä tuoksuvat tilat ovat kutsuvia ja niihin palataan mielellään. Äitini käytti aikoinaan erästä Nina Riccin hajuvettä ja se tuoksu vie minut vieläkin lapsuuden hetkiin. Tuoksut luovat mielikuvia ja ne palauttavat mieleen muistoja. 
 

Hyvältä tuoksuva koti on kutsuva ja sinne on kiva tulla.  Sanotaan, että asunto menee paremmin kaupaksi, jos juuri ennen asuntonäyttöä keittiöstä tulvii pullan tuoksu. En ihmettele, sillä mikä sen kotoisampaa kuin vastaleivottu pulla.  

 

Onneksi on olemassa ihania huonetuoksuja.  Ostin itselleni joululahjaksi tämän ihanan puhtaalle pyykille tuoksuvan huonetuoksun.  Ajattelin sen olevan luonnollinen ja suomalaiseen kotiin sopiva. Pakkauksessa tuli mukana kaunis tuoksupullo ja puisia tikkuja, jotka laitetaan pulloon pystyyn. Mitä enemmän tikkuja laitat, sitä enemmän pullosta tulee tuoksua.  Koska en ollut aiemmin tällaista huonetuoksua kokeillut, päätin aloittaa kahdella tikulla.  Ainahan niitä voi halutessaan lisätä. 


Meillä siis tuoksuu nyt puhdas pyykki.  Olisi kiva kuulla, että käytättekö kodeissanne huonetuoksuja ja jos niin mitkä ovat suosikkinne?

Raikasta keskiviikkopäivää!

- Kati
----------------------------------------------

Cotton fresh

Smell is an undervalued element in a great decor.  I got this cotton fresh room scent as a Christmas present for myself.  I thought it would be a natural scent that would suit a Scandinavian home.  A bonus is a nice bottle.

Have a fresh Wednesday!

-Kati