Huhhuh!  Olipas taas viikko!  Eilen olin niin väsynyt kiireisen viikon vipellyksestä, että kun talo oli saatu siivottua, läjähdin sohvan nurkkaan katsomaan televisiota.  Sytytin kynttilät ja nautin rauhallisesta perjantai-illasta.  Meillä oli vielä kaiken kukkuraksi talokin puoliksi tyhjä, kun miespuoliset perheenjäsenet olivat urheilemassa.  Ei haitannut kyllä yhtään, sillä tuo rauhallinen hetki tuli tarpeeseen,  

Kiireisen viikon aikana en ole sisustusjuttuja paljon miettinyt, mutta onneksi olin ehtinyt viime viikonloppuna kuvaamaan vähän blogimatskua.  Viikonloppuun ja tammikuuhun on kiva saada ripaus vihreää.  Toimikoon se etiäisenä tulevasta keväästä. 


Minulla on tällainen ihana pikkupuu.  Se on pensasmyrsikki.  Sain sen äidiltäni tuliaisiksi ja tykkään siitä kovasti!  Lukaisin nopeasti Wikipediasta, että myrsikki on ainavihanta kasvi ja alunperin kotoisin Afrikasta.  Olen kastellut sitä noin kerran viikossa ja sitä voi kuulemma myös leikata, jos haluaa pitää puun pallomaisen muotoisena.  En ollut aiemmin kuullutkaan myrsikistä, mutta meistä taisi tullä ystävät jo heti ensitapaamisesta lähtien, sillä olen täydellisen ihastunut tuohon pikkupuuhun! Mitä tykkäätte tällaisesta pikkupuusta?  Eikö olekin söpö?

Ihanaa viikonloppua sinulle toivoopi

-Kati

PS. Jos joku ei vielä ole katsonut mahtavien sisustuksien elokuvaa The Holiday, niin vinkkinä että se tulee TV5 -kanavalta tänään klo 21. :) Postauksen aiheesta voit lukea täältä.

-------------------------------------------------------------

Little tree

I got this little tree from my mom and really love it.  It's a Myrsine Africana.  Quite cute isn't it?

Have a lovely weekend!

-Kati