maanantai 26. tammikuuta 2015

Per una


Otsikon perusteella uskoit ehkä tämän kertaisen aiheen käsittelevän suomalaisessa ruokakulttuurissa suosittua vihannesta.  Näin ei kuitenkaan ole, vaan halusin vilauttaa teille uutta takkia, jonka ostin Marks & Spencerin alesta.  


Tämä on sikäli aika harvinaislaatuinen postaus, että itse en ole missään muotikuvissa täällä blogissa aiemmin esiintynyt ja nytkin esiinnyn ilman päätä.  Tämä siksi, että kuvauspäivänä minulla oli aivan järkyttävä BHD eli Bad Hair Day! Eli ei ollut tukka blogikelpoinen. :)


Takki on aika kiva eikä lainkaan muistuta mielestäni perunaa, vaikka nimi siihen vahvasti viittaakin.

Mukavaa viikkoa!

- Kati

-----------------------------------------

Per una

I got this new coat from Marks & Spencer sale and I love it. My head got chopped off because of a horrible BHD (Bad Hair Day)! :)

Have a nice week!

10 kommenttia

 1. Hieno uusi takki ja onpas hauska tuo nimi! :)

  VastaaPoista
 2. kaunis takki ja aivan ihana nimi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nimi on kyllä vähän hassu :)

   Poista
 3. Kyllä näyttää hyvälle! Oikein istuva takki.:) Lahden Sokokseen on tulossa (jos ei jo ole tullut) Marks & Spencer...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen löytänyt sieltä muutamia juttuja, alusvaateosasto on ehkä hinta-laatusuhteeltaan paras! Tää takki oli alessa ja siksi ehkä hinta-laatusuhde kohtasi tässä. Ajattelin et on aika yleispätevä...

   Poista
 4. Hei, miten hauskasti kääntyykään tuo nimi...uusi takkisi on kaunis klassikko ja harmi, että esiinnyit päättömänä, mutta ehkä ensi kerralla onkin sitten, kun on se GHD...great hair day!
  Ulkomailla asuttaessa olen vieraillut Marks & Spencerin ruoka(lue:herkku)osastolla ja siinä samalla aina hiplannut vaatteitakin :-)) Edellisen päivityksen kuvat lyhdyistä olivat muuten mielestäni oikein onnistuneita!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! Helsingin M&S:ssä on vain vähän ruokia, mutta olen sieltä jonkun hillopurkin minäkin kotiin kantanut. Kiva kun tykkäsit lyhtykuvista, vaikka olisin itse ehkä halunnut niistä vähän toisenlaisia... :)

   Poista
 5. Kaunis takki - ja hauska nimi;) Harmittaa, kun ei M & S suvainnut Turkuun rantautua. Murr;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini pahoittelee samaa, hän olisi ottanut myös M&S:n mieluusti Turkuun. No, jospa ajan myötä sitten... Kivaa päivää!

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall