perjantai 30. tammikuuta 2015

Pellavat


Aaaaah!  Taas on viikonloppu!  Ihanaa kun huomenna saa taas nukkua vähän pidempään.  Nykyään meillä lapset ovat jo niin isoja, että lauantai- ja sunnuntaiaamuisin saamme miehen kanssa rauhassa nukkua yhdeksään tai kymmeneen.  Se on mahtavaa!  Muistan hyvin sen ajan, kun päivästä riippumatta heräsimme kaikki seitsemältä tai viimeistään kahdeksalta.  Kyllä siinä oli usein äidilläkin päiväunien tarvetta!  Nämä ovat taas niitä ihania asioita, joista nautin kun lapset ovat vähän isompia, vaikka usein haikailenkin niiden pikkulapsiaikojen perään.  Niin se aika kultaa muistot, ei niitä aamuheräämisiä enää muista, mieleen tulevat vain ne pulleat kädet, jotka tulivat aamulla pyytämään leikkimään tai aamiaista tekemään. 

  

 

Meidän makuuhuoneessa on pedattuna nyt ensimmäiset pellavalakanat.  Kovasti monet ovat niitä hehkuttaneet ja joulupukki olikin kuullut toiveeni ja toi minulle pellavalakanat.  Ja kyllä ne ovatkin todella kauniit.  Ensi kerralla lykkään ne kyllä kuivausrumpuun että tulevat vielä vähän pehmeämmiksi.  Olin vähän hölmö ja kuivasin ne pesun jälkeen huoneilmassa ajatellen että olisivat sileämmät, mutta eihän sillä ryppyisyydellä niin väliä olisikaan.  


Ostin myös meille ihanan uuden täkin päiväpeitoksi. Sellainen löytyi Päivin Monday To Sunday Home -putiikista.  Täkki on sellainen puolen sängyn peittävä ja jättää pellavat kivasti näkyville.  Tykkään, tykkään, tykkään!  Ja niin tietty tykkäsi Beakin ja heti otti tuon täkin omaksi makoilupaikakseen. :)  


Meidän pellavalakanoissa on ihanat solmukiinnitykset niin tyynyliinoissa kuin pussilakanoissakin.  Mielestäni se on hauska rouhea yksityiskohta.Oli pakko kuvata yksi kuva vielä niin, että pellavat on pedattu siististi.  Oikeasti ne ovatkin olleet, ihan joka päivä, koska kaikki ihanat uudet petivaatteet ovat inspiroineet minua petaamaan sängyn kauniisti ihan päivittäin.  Ja onhan se ihana illalla mennä siististi pedattuun sänkyyn nukkumaan, eikös vaan olekin?

Ihanaa viikonloppua sinulle!

- Kati
----------------------------------------

Linen

I'm really happy with my new linen bedding and a new lovely and soft bed spread.  Luckily it's weekend again and for the next two mornings I get to spend a bit more time in bed in the morning. Bliss!

Have a nice weekend!

.
-Kati


8 kommenttia

 1. Onpa ihanat!<3 Upeat pellavat ja päiväpeite kerrassaan. Voi, mun päiväpeitekuume nosti taas päätään! Hyvä ajatus, ettei sen päiväpeitteen tarvitse olla niin iso. Mäkin petaan nykyään melkein aina silleen puoliksi auki, jotta kauniit vuodevaatteet olisivat näkösällä hereillä ollessa. Kiitos inspiraatiosta ja mukavaa perjantaita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkään et kauniit lakanat saa näkyä. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihanat lakanat! Olisi mukava kuulla miten mukavat nuo on käytössä ja kutistuuko kovasti kuivurissa!
  Haaveena ollut minullakin, mutta mietityttää tuo kuinka paljon kutistuu vai kutistuuko? Ihanat kuvat olet ottanut, niin tunnelmalliset!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan lakanat saisi pikkuisen mennäkin kasaan, sillä ovat pikkuisen isot peittoon nähden. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihanat lakanat ja kivat tosiaan nuo solmut ♥ Hyvä idea myös laittaa päiväpeitoksi tuollainen vain puolet sängystä peittävä päiväpeitto. Miksi sen päiväpeiton pitäisi peittää kauniit lakanat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekin tykkään. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. Just vaihdoin meillä tänään lakanat ja pellavaa sen täytyy olla ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall