Joululoma on ollut ihana!  Huomenna minulla alkaa jo arki ja keskiviikkona lapset menevät taas kouluun.  Itse olen nauttinut pitkistä yöunista ja hitaista aamuista. Jotain pieniä sisustusjuttujakin olemme saaneet aikaiseksi, mutta ihan hirveästi emme ole loman aikana rehkineet.  


Meidän olohuoneen telkkarin ympäristö on ollut jo pitkään mietinnän kohteena.  TV on aika suuri ja vie siksi paljon tilaa, enkä oikein osannut päättää, mitä sen viereen kannattaisi laittaa.  Keräilin Pinterestiinkin muutamia ideoita, niitä voit käydä katsomassa täällä


Ostin nuo ihanat Johanna Lehtisen valokuvat jo syyskuussa, mutta vasta nyt kun saimme tuon tauluhyllyn paikoilleen, pääsivät taulutkin esille.   Kehystin valokuvat mustilla kehyksillä, jotka tuovat kivasti esiin mustavalkoiset valokuvat ja niissä olevat kivat tekstit.  Kuvat on otettu Johannan kauniilla mökillä, tai sen läheisyydessä. Jos Johannan valokuvat ja kortit eivät vielä ole tuttuja, niihin pääset tutustumaan täällä.Musta on uinut sydämeeni sisustusvärinä pikkuhiljaa.  Ehkä olen siitä syystä ollut mustan suhteen vähän nihkeä, kun  siitä tulee helposti mieleen 80-luvun kiiltävät ja kulmikkat mustat kalusteet ja nahkasohvat.  Nyt täytyy kyllä myöntää, että musta on pääsemässä taas minun suosiooni.  Se ryhdittää kivasti valkoista ja myös harmaanbeigeä seinää. 


Samalla kun kävimme Ikeassa ostamassa tuota tauluhyllyä, tarttui käteeni nämä aivan ihanat mustat lyhdyt.  Yritin tosissani olla ostamatta niitä ja Ikean kynttiläosastolla kävelinkin vain ohi päättäen, etten moisia ollenkaan tarvitse.  Eiväthän ne kalliit olleet, mutta kun kynttiläjuttuja ja kaikkia lyhtyjä on meillä nytkin jo aivan liikaa. Kuitenkin lyhdyt suorastaan huusivat ostoskoriin pääsyä kassojen vieressä, enkä voinut niitä sinne jättää.  Onneksi en jättänyt, sillä olen aivan hirveän ihastunut näihin pieniin lyhtyihin.

Mitä muuten itse pidätte mustasta sisustusvärinä ja oletteko sitä käyttäneet paljonkin?

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

-Kati

----------------------------------------

Black

We have some new pictures and lanterns in the house and to my own surprise they are black.  Do you use black in your home decor?

Have a nice week!

-Kati