Lehdissä kodit esitellään aina niin huolettomasti, ikään kuin niiden eteen ei niin kovasti olisi paljon mitään tehtykään, korkeintaan pikkuisen heilutettu pensseliä.  Hups vain ja meillä on näin upea koti!  Totuus on kuitenkin varmaan vähän toisenlainen. Vanhojen talojen korjaaminen tai uudisrakentaminen ovat pitkiä prosesseja.  Mekin ollaan tehty tätä taloa jo kohta kolme vuotta eikä täällä ole vieläkään läheskään valmista.  Eikä tämä rakentaminen helppoa ole!  On paljon ratkaistavaa, pähkittävää ja hankittavaa.  Ja budjetti, se on aina liian pieni, koska nälkä kasvaa syödessä.  Niin se vaan on.


Sisustuslehdissä myös kodin tavaroiden hankinta näyttää vaivattomalta.  Välillä saa lukea miten jossain sisustuslehden kauniissa kodissa oleva kaunis tavara on löytynyt roskalavalta tai kuten eräässä lehdessä; sienimetsästä.  Uskomatonta!  Sienimetsästä! En ole kauniisiin sisustustavaroihin törmännyt sienimetsässä, enkä muuten usein roskalavallakaan.  Ihmeellistä tuuria joillain.  Itse tykkään kierrellä kirppiksillä, mutta harvoin sieltä mitään oikein helmiä löytyy.  Ja jos löytyy, niin yleensä ne jäävät sinne korkean hintansa vuoksi.  Tai sitten kuljen vaan niin laput silmillä etten tule huomanneeksi, mene ja tiedä.  Olisi niin ihanaa bongata joku ihan helmi tavara pilkkahintaisena tai ilmaiseksi, saisin siitä meinaan ihan hirveät kicksit!!!!! :)Olisi kiva kuulla, oletteko te löytäneet mitään sisustusjuttuja roskalavoilta, sienimetsistä tai muista yllättävistä paikoista?  Ja saatteko te kunnon kicksit jos löydätte jotain upeaa pilkkahintaan tai vielä parempaa; ilmaiseksi?

Minä lähden nyt ostoksille mitä parhaimmassa seurassa eli oman tyttären kanssa. <3  Saa nähdä tehdäänkö tänään mitään erityisiä löytöjä.  Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, tuskin pääsen tänään kuitenkaan sisustusjuttuja katselemaan vaan kukkaroa tuuletetaan henkkamaukoissa ja ginatricoissa.

Tällaisia ihmettelyjä tänään, kivaa päivää sinulle! 

- Kati

----------------------------------------

Finds

Some people are incredibly lucky to find some beautiful objects at a bargain price at car boot sales or flea markets or even better for free from a skip!  I'm not that lucky but wouldn't it be exciting to find a great object in an unusual place and give it a brand new life!

Have you found some great things in any unusual places or some bargains at a flea market?

Have a nice day!

-Kati