Postailin tuossa aiemmin insipiksenä sisustusjuttuja elokuvien tyyliin ja esimerkkinä ihanasta elokuvatalosta oli Jack Nicholsonin ja Diane Keatonin tähdittämä romanttinen komedia Jotain annetavaa.  Voit lukea tuon jutun täältä.

Muutamat teistä kommentoivatkin tuohon postaukseen, että elokuvassa The Holiday oli mahtavia sisustuksia.  Tässä nyt herkkupalana tuosta elokuvasta muutama sisustuskuva.  


The Holiday kertoo kahdesta naisesta, jotka vaihtavat kotejaan loman ajaksi.  Kate Winslet muuttaa loman ajaksi Kaliforniaan ja asuu siellä Cameron Diazin upeassa kodissa. Cameron Diaz muuttaa taas vuorostaan Katen taloon Englantiin.  Itse pidän kyllä englantilaisesti sisustuksesta todella paljon, mutta kyllä tuo kalifornialaistalo on niin mielettömän ihana, että keskityn tässä postauksessa vain siihen.


Taas on pakko mainita erikseen tuo talon keittiö, joka on aivan mielettömän ihana ja mitkä lamput tuolla katossa roikkuu! Vau!

No mitä tästä pidätte?  Olisiko tällainen talo ihana?  Niin ja onko muuten tuo leffa teille tuttu?  Se on kyllä ihan kivaa katsottavaa, varsinkin kun Englannin päässä yksi näyttelijöistä on Jude Law. Aaaaahhh, hän on kyllä mielestäni aika hottis! :)

Kivaa sunnuntaipäivää!

- Kati

--------------------------------------

More movie style: The Holiday

I posted earlier about movie style interiors.  Many of the readers commented that movie The Holiday had great interiors.  So here I collected some photos of interiors in that film. What do you think?  

Have a nice Sunday!

- Kati