Tiedättekö joskus kun tulee niin kriittiseksi omaa tekemistä kohtaan, että valmista ei meinaa tulla millään.  Minulla on nyt sellainen tilanne.  Olen yrittänyt kuvata näitä ihania Päivin liikkeestä ostamiani kynttilälyhtyjä jo monta päivää ja en tahdo saada niistä sellaisia kuvia, joita haluaisin tänne blogiin laittaa.  Valon määrä on vähäinen ja harjoitusaikaa on viikonloppuisin vain se muutama tunti ennen kuin pimeys taas iskee.  Ehkä olen liian kriittinen, ehkä en tiedä mitä haluaisin saavuttaa ja siksi en sitä saavuta. Minulle on kuitenkin tärkeää, että blogissani olevat kuvat ovat sellaisia, joissa itse koen onnistuneeni.  Nämä ovat parhaat niistä varmaan sadasta kuvasta, jotka otin näistä kahdesta lyhdystä. 


En saanut lyhtyjä aseteltua kuviin mielestäni tarpeeksi mielenkiintoisesti eikä tunnelmakaan ole ihan sellainen, jota luulin ainakin hakevani.  Jostain syystä homma ei oikein millään tasolla toiminut, enkä ole täydellisen tyytyväinen näihin kuviin.  Lyhdyt ovat kyllä mielestäni todella kauniit, mutta niiden kuvaamista joudun vielä harjoittelemaan. 

 

Olisi kiva kuulla miten te saatte tunnelman kuvissa kohdilleen ja miten pärjäätte tämän valottomuuden kanssa?  Kuvista huolimatta eikö muuten olekin kauniit lyhdyt?

Jotain hyvää olen sentään saanut tänään aikaiseksi, nimittäin pääsin aloittamaan hiihtokauden! Se oli niin ihanaa vaikka kunto olikin kaikkea muuta kuin hyvä.  Tästä voi vain sivakoida ylöspäin, mutta onneksi minä tykkään hiihtämisestä!

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

- Kati

------------------------------------------

Three pictures of a hundred

You know that moment when you think that anything that you do isn't good enough.  I'm having that moment right now.  I have tried to take pictures of these lovely lanterns that I got recently and I have not succeede at all either with the mood or the composition as I wanted to.  These three pictures are the best ones that I got from about a hundred shots. And I'm still not happy.  Any tips?

Have a nice Sunday evening!

- Kati