Varsinkin viikonloppuisin yritän tehdä pidempiä kävelylenkkejä koiran kanssa.  Kun ilmat on kohdillaan, ulos lähteminen on mielekästä niin minulle kuin karvaiselle kuvausassistentillekin.  Kun ilma on vähän huonompi, niin silloinkin on koira ulkoilutettava ja toki silloin en ole niin kauhean innokas lähtemään, mutta kuitenkin aina ulkoilun jälkeen olo on mitä mainioin, oli ilma minkälainen tahansa.


Eräänä talvisena ja aurinkoisena tammikuun päivänä lähdin Bean kanssa kävelemään uutta lenkkireittiä, jonka olin muutamaa päivää aiemmin bongannut.  Ulkoilutin samalla kameraa ja pääsette tekin nyt näkemään maisemia tuolta upealta lenkkireitiltä.Kuvausassistentti on aina valppana.  Välillä se kannattaa, kun pääsee vähäksi aikaa pupu- tai peurajahtiin.  Tällä kertaa huomion taisi kylläkin kiinnittää toinen koira.
Matkan varrelta löytyi myös tällainen ihana kuusten reunustama kävelytie. Jotenkin tällaisista tulee aina sellainen satumainen tunnelma, että mitähän tuolla tien päässä on; satulinna tai vaikka noidan mökki.  Naurakaa vaan hassuille jutuilleni!  Minulla on aina ollut ihan hirveän vilkas mielikuvitus ja se tekee välillä myös tepposia. :) 

Tällaisia valoilmiöitä tänään, kivaa tiisaipäivää!

-Kati

----------------------------------------------

A beautiful winter day.

I went for a walk with Bea on a beautiful winter day and took my camera with me.  Now you can see the beautiful scenery that we found.

Have a nice week!

-Kati 

Pieni Lintu - MakroTex challenge