maanantai 5. tammikuuta 2015

Insipiraatio elokuvatyyliin: Jotain annettavaa

Himosisustaja katsoo myös elokuvia "sillä silmällä".  On muutama leffa ja TV-sarja, joissa esiintyy kauniiden näyttelijöiden lisäksi myös kauniita taloja.  Keräsin Pinterestiin muutaman kuvan ihanista sisutuksista elokuvatyyliin ja ajattelin huikata näistä leffoista myös täällä blogissa.

Ensimmäinen elokuvakoti on Diane Keatonin ihana talo elokuvassa Jotain annettavaa (Something's Gotta Give).  Elokuvassa Jack Nicholsonin esittämä naistenmies joutuu Diane Keatonin esittämän Erican rantahuvilalle lepäämään saatuaan sydänkohtauksen.  Leffa on romanttinen komedia, joten voitte arvata mitä talossa sitten ajan myötä tapahtuu. :) Itse pidän elokuvasta muutenkin, mutta katselunautintoa lisää huomattavasti tuo elokuvassa esiintyvä rantahuvila.  Oikea unelmien talo. 

 Talo näyttelee elokuvassa  sikäli suurta roolia, että suurin osa elokuvan tapahtumista on kuvattu siellä.  Erityisesti tykkään tuosta keittiöstä. Se on suuri, mutta näyttää todella kodikkaalta. Se on vaan niin ihana!Mitä mieltä olette tästä talosta?  Onko tuo elokuva muuten tuttu ja jos on niin mitä tykkäätte siitä?  Onko mielessänne muita elokuvia tai TV-sarjoja, joissa esiintyy kauniita koteja?

Kuvat on lainattu Pinterestistä.

Kivaa viikon jatkoa!

-Kati

----------------------------------------------

Movie style houses: Something's Gotta Give.

I love the house in Something's Gotta Give.  What do you think?  Have you seen the film?  If you have, what do you think?

Pictures in this post are borrowed from Pinterest.

Have a nice week!

-Kati

12 kommenttia

 1. voi olla että olen elokuvan joskus katsonut, en muista. Mutta olen huomannut, että seurailen sisustusta monissa elokuvissa ja sarjoissa..huvinsa kullakin :)
  Elokuvan rantahuvila on kyllä aivan tyrmäävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Mä kans harrastelen leffatalobongausta. :)

   Poista
 2. Heti tuli mieleen se joululeffa Holiday, jossa oli sillä LA:n naisella jumalaisen ihana koti keittiöineen ,josta sisustuslehdissäkin taisi olla kuvia.

  VastaaPoista
 3. Samaa tulee harrastettua täälläkin.:) Usein mua viehättää erityisesti jenkkisarjoissa ja leffoissa rohkaus käyttää värejä seinissä ja ne mielettömän leveät listat ovenpielissä ja lattioissa. Et tainnut vielä seurata blogiani, kun kirjoitin tän postauksen vuosi sitten:
  http://mansikkatilanmailla.blogspot.fi/2014/01/solsidan.html
  Olethan katsonut Solsidania? Se on NIIN hyvä!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jäänyt harmi kyllä Solsidan katsomatta, mutta olen kuullut, että se on hyvä. :)

   Poista
 4. Todella kaunista on!
  Pitääkin ehdottomasti löytää jostain tuo elokuva...
  Ihania taloja vilahtelee aina välillä, mutta en vaan muista nyt nimiä...Holiday-elokuvassa ainakin on tunnelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fmun mielestä katsomisen arvoinen leffa ja talo on toooodella kaunis! Holiday on myös hyvä.

   Poista
 5. Mielenkiintoinen aihe! Kyllä samaa tulee tehtyä täälläkin, ja kun ohjelman katsoo useampaan kertaan,
  ehtii jo toisella ja kolmannella kerralla keskittyä enemmän talo-sisustus- ja vaatebongauksiin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen just tajusin, et meillä on tuo filmi digiboksissa, ehkä pitäsi katsoa, vaikka ihan tuon talonkin takia :)

   Poista
 6. Monta kertaa on käynyt niin, että muistan jostakin elokuvasta tai sarjasta vain miljöön yksityiskohtineen. Sama juttu teatterissakin. Huomioni kiinnittyy aina visuaalisiin yksityiskohtiin ja tunnelmaan. Kodissamme kuvattiin muutama vuosi sitten elokuvaa ja se oli vallan huippukokemus varsinkin kuin sain olla lavastajan assistenttina muutamassa jutussa. Osittain bloginikin sai alkukipinänsä tuosta kesäisestä elämyksestä ja alan ammattilaisten kannustavista kommenteista. Kannattaa vastata Joo, jos kysytään, kuvausmiljööksi. Suosittelen!

  VastaaPoista
 7. Mäkin harrastan leffoista tätä sisustusbongailua :) Yksi ihanista bongatuista sisustuksista löytyy hömppäleffasta Pientä Säätöä (It's Complicated). Tämä leffa jäi mieleen juuri lavasteiden/sisustuksen vuoksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall