Himosisustaja katsoo myös elokuvia "sillä silmällä".  On muutama leffa ja TV-sarja, joissa esiintyy kauniiden näyttelijöiden lisäksi myös kauniita taloja.  Keräsin Pinterestiin muutaman kuvan ihanista sisutuksista elokuvatyyliin ja ajattelin huikata näistä leffoista myös täällä blogissa.

Ensimmäinen elokuvakoti on Diane Keatonin ihana talo elokuvassa Jotain annettavaa (Something's Gotta Give).  Elokuvassa Jack Nicholsonin esittämä naistenmies joutuu Diane Keatonin esittämän Erican rantahuvilalle lepäämään saatuaan sydänkohtauksen.  Leffa on romanttinen komedia, joten voitte arvata mitä talossa sitten ajan myötä tapahtuu. :) Itse pidän elokuvasta muutenkin, mutta katselunautintoa lisää huomattavasti tuo elokuvassa esiintyvä rantahuvila.  Oikea unelmien talo. 

 Talo näyttelee elokuvassa  sikäli suurta roolia, että suurin osa elokuvan tapahtumista on kuvattu siellä.  Erityisesti tykkään tuosta keittiöstä. Se on suuri, mutta näyttää todella kodikkaalta. Se on vaan niin ihana!Mitä mieltä olette tästä talosta?  Onko tuo elokuva muuten tuttu ja jos on niin mitä tykkäätte siitä?  Onko mielessänne muita elokuvia tai TV-sarjoja, joissa esiintyy kauniita koteja?

Kuvat on lainattu Pinterestistä.

Kivaa viikon jatkoa!

-Kati

----------------------------------------------

Movie style houses: Something's Gotta Give.

I love the house in Something's Gotta Give.  What do you think?  Have you seen the film?  If you have, what do you think?

Pictures in this post are borrowed from Pinterest.

Have a nice week!

-Kati