Aloitin jokin aika sitten postaussarjan, jossa vinkkaan teille omalla lukulistallani olevista blogeista.  Tällä kertaa esittelen yhden ehdottomista suosikeistani; Mansikkatilan mailla -blogin, jossa ihana Taina kotoilee, askartelee, valokuvaa ja välillä pohtii myös syntyjä syviä.
 

Minut on koukuttanut Tainan blogiin erityisesti lämminhenkisyys ja maanläheisyys.  Sisustus-, lifestyle- ja kotoilublogien jutut jäävät helposti aika pinnallisiksi, joka ei kyllä minua itseäni yleensä edes haittaa, mutta jos haluat lukea vähän syvempiä ajatuksia, suosittelen visiittiä Mansikkatilan mailla -blogiin.  Vaikkei Tainakaan paljasta blogissaan aivan kaikkea, itse pidän erityisesti niistä postauksista, joissa pohditaan elämää vähän syvemmältä.  Mieleeni on jäänyt ihana ja vähän jännittäväkin postaus autiosta talosta ja haikea postaus paperitehdaskaupungista ja suomalaisen paperiteollisuuden kovasta kohtalosta.  
Kaikille meille kukkia rakastaville Mansikkatilan mailla -blogista löytyy myös hurjasti kauniita kukkakuvia ja onkin aika selvää, että Taina rakastaa kukkia!  


Viime kesän loppupuolella Tainan pihalle valmistui ihana kesähuone.  Innolla jäin odottelemaan, mitä kaikkea kesähuoneessa tapahtuu ensi kesänä, kun se on käytössä kesän alusta asti.  Kesähuoneessa on näin ihana ovikin....


Taina on muuten myös ahkera blogin päivittäjä, joten jos pidät tiuhaan päivittyvästä blogista, Mansikkatilan mailla on juuri sellainen.  Blogin löydät täältä.

Mukavaa lauantai-ilta!  Itse vietän sen huisin hauskassa naisporukassa. :)I

- Kati   
-------------------------------------------

Blog tips: Mansikkatilan mailla

This time I'm telling you about Taina's blog: Mansikkatilan mailla.  Her blog is really down to earth and she has some beautiful flower pictures! 

Have a nice weekend!

-Kati