Vaihdoin syksyllä olohuoneeseen ruskeat verhot, mutta jo ennen joulua mietin, että haluaisin valkoiset takaisin.  Jotenkin alkoi tuntua siltä, että ruskeat verhot pienensivät meidän olohuonetta ja että ne "söivät" sitä vähää valoa, joka päiväsaikaan tulee ikkunoista sisään.  Vaikka napsin nämäkin kuvat keskellä päivää, ei valon määrä ole siltikään ihan toivotunlainen.  


En ole vielä poistanut kaikkia joulukoristeita ja paperitähtikin saa vielä roikkua ikkunassa loppiaiseen, mutta muutamia kaikkein jouluisimpia juttuja laitoin jo laatikkoon.  Onneksi ehdin teille vielä kuvaamaan jouluksi ostamani aivan ihanan kukkakimpun.  Siinä on sinistä, valkoista ja vihreää ja mielestäni se sopii meille todella hyvin.
Ja siniset tyynyt saivat nyt myös mennä kaappiin odottamaan uutta tulemista.  Tilalle vaihdoin valkoisia ja mustavalkokuvioituja tyynyjä.  Meille on tipahdellut viime aikoina muutakin mustavalkoista, mutta siitä sitten enemmän myöhemmin.Kuvia olohuoneesta ruskeilla verhoilla voit käydä katsomassa täältä.  Mitä muuten tykkäätte muutoksesta? Eikö tullutkin valoisampi?

Mukavaa talvipäivää!

- Kati
---------------------------------------------------

White and light

I changed the curtains in our livingroom in the hope of getting more light in to the room.  I think I was quite successful.  If you want to check out the pictures with brown curtains, you can find it here.

What do you think? A hit or a miss?

Have a nice day!

Kati