tiistai 16. joulukuuta 2014

Sininen hetkiVoi sitä onnen määrää, kun viime lauantai-aamuna saimme herätä valkeaan maisemaan.  Lunta oli tupruttanut yön aikana monia senttejä ja maisema oli maalautunut talviseksi ihmemaaksi.  Sinisenä hetkenä aamuyhdeksältä vedin taas takin yöpaidan päälle ja saappaat jalkaan ja menin pihalle ikuistamaan tuota lumimaisemaa.  Nyt tuo valkea ihana maisema on muisto vain, mutta onneksi ehdin nämä muutamat kuvat räpsäistä.


Meidän talosta on täällä blogissa ollut todella vähän ulkokuvia johtuen siitä, ettei meidän piha ole millään tavalla blogikelpoinen.  Nyt kun lumi oli peittänyt suurimman osan rumuuksista, ajattelin kuvata taloa ulkopuolelta tänne blogiinkin.

Jos tarkkaan katsoo, ei piha ole vieläkään hirveän siisti, mutta en anna sen nyt haitata, haluan vain nauttia näistä sinisävytteisisistä kuvista! 

Toivottaan nyt, että saisimme pitää tämän lumipeitteen vielä joulunakin, se kun tuo niin ihanaa tunnelmaa.  Ihanaa joulun odotusta teille kaikille!

- Kati

---------------------------------------------

Blue moment

We were lucky enough to wake up to a white winter scene on Saturday morning.  So I got my coat on and went out to take some photos when the sun was raising and there was this perfect blue moment.  There haven't been too many photos of our house from outside and this is due to our garden being everything but presentable.  Now the snow is covering most of the ugly garden.

Have a nice week!
-Kati  

23 kommenttia

 1. Kaunista! Niin ihana tuo sininen hetki... ♥ Kunpa tännekin saataisiin lunta jouluksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on tuo lumi sulanut jo pois, joten samat toiveet. :)

   Poista
 2. Täälläkin satoi yöllä lunta, ja pakkanenkin tuntuu kiristyvän.. Ihan talven tuntua! :-O ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vähän pakkasen puolelle menossa täällä etelässä, joten toivotaan että lumi tulee jouluksi takaisin. Nämä kuvat otin tosiaan viime lauantaina kun meille oli tullut paljon lunta yöllä, mutta nyt maa on taas musta.

   Poista
 3. Kyllä se lumi vaan tekee kaiken kauniimmaksi näin talvisaikaan. Toivotaan kovasti, että jouluksi tulisi lunta. Mutta on teillä upea talo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, jos vielä piha saadaan vähän paremmaksi ensi kesän aikana niin sitten ehkä niitä kesäkuviakin näkyy täällä blogissa. :)

   Poista
 4. Voi kautes!!! meillekin lunta! Ihanan näköinen hetki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään sitä lunta enää ole, mutta olen toiveikas kyllä joulun suhteen, että sitä tulisi.....

   Poista
 5. Minäkin pääsin tänään ikuistamaan sinistä hetkeä ulos. Lumi satoi viimeyönä :) Ihanan näköistä on. Kauniita kuvia ja ihana talo teillä :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat! Todella kauniilta näyttää talo ja terassi sekä piha lumivaipassaan. Meillä on vielä lunta, mutta lisääkin voisi tulla ja mielellään kuura puihin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taina, sä haet nyt aikamoista täydellisyyttä, kuuraa puihin....olisihan se ihanaa ja kaunista ja tunnelmallista jouluna, pidetään nyt peukut pystyssä.... :)

   Poista
 7. No on kyllä sininen hetki! Ihana talo teillä!Ja lunta...meillä edelleen märkää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita. En käsitellyt kuvia lainkaan, joten kyllä tuo hetki oli ihana sininen hetki. :)

   Poista
 8. Upea sininen hetki! Talonne näyttää ihastuttavalta
  lumipuvussaan. Täällä Turun seudullakin saimme nauttia
  lumen tuomasta valkeudesta viikonlopun ajan. Nyt maisema
  on taas syksyisen synkkä. Noh, saattaa olla, että sää on
  jälleen pakastumaan päin, jos ennusteisiin on luottaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tullaan Turkuun Tapanina mun vanhempia moikkaamaan, toivotaan että silloin on sielläkin lunta, sillä ajattelin tehdä pienen tunnelmallisen kävelyn Aurajoen rannalla ja käydä katsomassa Tuomiokirkon kuusta. Turku <3

   Poista
 9. Siis ihanat kuvat <3 ihana sininen hetki.

  VastaaPoista
 10. Oi kuinka makee sininen hetki, onneksi kerkesit kuvaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli se kyllä ihan minuuteista kiinni kun se sitten ei ollutkaan enää niin sininen....

   Poista
 11. Todella kaunis sininen hetki ♥ Hyvin olet onnistunut kuvissa eikä talonne näytä yhtään huonolta, päinvastoin. Minäkin toivon kovasti, että saisimme valkoisen joulun ♥ Tunnelmallista joulun odotusta Sinulle, Kati ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Krisse, peukut pystyyn valkoisen joulun puolesta.

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall