Voi sitä onnen määrää, kun viime lauantai-aamuna saimme herätä valkeaan maisemaan.  Lunta oli tupruttanut yön aikana monia senttejä ja maisema oli maalautunut talviseksi ihmemaaksi.  Sinisenä hetkenä aamuyhdeksältä vedin taas takin yöpaidan päälle ja saappaat jalkaan ja menin pihalle ikuistamaan tuota lumimaisemaa.  Nyt tuo valkea ihana maisema on muisto vain, mutta onneksi ehdin nämä muutamat kuvat räpsäistä.


Meidän talosta on täällä blogissa ollut todella vähän ulkokuvia johtuen siitä, ettei meidän piha ole millään tavalla blogikelpoinen.  Nyt kun lumi oli peittänyt suurimman osan rumuuksista, ajattelin kuvata taloa ulkopuolelta tänne blogiinkin.

Jos tarkkaan katsoo, ei piha ole vieläkään hirveän siisti, mutta en anna sen nyt haitata, haluan vain nauttia näistä sinisävytteisisistä kuvista! 

Toivottaan nyt, että saisimme pitää tämän lumipeitteen vielä joulunakin, se kun tuo niin ihanaa tunnelmaa.  Ihanaa joulun odotusta teille kaikille!

- Kati

---------------------------------------------

Blue moment

We were lucky enough to wake up to a white winter scene on Saturday morning.  So I got my coat on and went out to take some photos when the sun was raising and there was this perfect blue moment.  There haven't been too many photos of our house from outside and this is due to our garden being everything but presentable.  Now the snow is covering most of the ugly garden.

Have a nice week!
-Kati