sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Lisää adventtikynttiläideoita


Täällä on käynyt nyt niin, että meillä on tullut adventtikynttiläöverit.  Erilaisia ideoita oli niin monta, että en voinut jättää niitä toteuttamatta, joten meillä on nyt kolme erilaista adventtikynttiläsysteemiä.  Esittelin täällä blogissa ensimmäisen adventtikynttiläasetelman viime sunnuntaina, sen löydät täältä.  Tänään saakin sitten sytyttää jo kaksi kynttilää, nämä kuvat napsin viime sunnuntai-iltana.


Näissä mustavalkoisissa adventtikynttilöissä on käytetty Froosh-hedelmäsmoothiepulloja, joihin on laitettu merisuolaa tukemaan pitkää kynttilää.  Mustavalkoinen nauha on Brosten ja siihen on sidottu kiinni Ikean numeroidut pakettikortit.  Tämä oli tosi nopea ja kiva tehdä ja tykkään lopputuloksesta erittäin paljon!  Toinen adventtikynttiläidea on tyttäreni tekemä.  Siinä pilttipurkkien kauloihin sidottiin mustavalkoista narua, jonka olen ostanut Granitista.  Purkit numeroitiin Granitin valkoisella tussilla.  Tämä on edullinen ja nopea tapa tehdä adventtikynttilät. Myöhemmin pilttipurkeista voi pyyhkäistä numerot pois kostealla rätillä ja niistä jää kivat tuikkukupit.  Tällaisia adventtikynttiläideoita tällä kertaa. Oikein lämmintä ja tunnelmallista toista adventtia sinulle!

-Kati
--------------------------------------------

More Advent Candles

I have created three different Advent Candle displays.  I posted the first one last Sunday and here are the other two.  Have a lovely 2nd Advent!

- Kati

16 kommenttia

 1. Kauniita ja kivoja adventtikynttelikköjä!
  Tuo pilttipurkki idea on hauska:)
  Mukavaa toista adventtia Kati<3

  VastaaPoista
 2. Kivat ideat taas!
  Vietäthän mukavaa toista adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Kiitos samoin sinulle, mukavaa toista adventtia! :)

   Poista
 3. Kivoja adventtikynttiläideoita!
  Kuka sanoo että niitä pitäisi olla vain yksi?
  Ihanaa 2.adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, eihän kukaan ole sanonut, että pitää olla vain yksi. Samoin kiitos sinulle! :)

   Poista
 4. Yksinkertaisen kauniita ♥
  Mukavaa toista adventtia sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kivoja nuo pilttipurkit ja helppo toteuttaa. Meillä kun niitä tulee koko ajan lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on. Pilttipurkit on mun uusi innostuksen kohde; mitä kaikkea niistä voikaan sisustukseen tehdä. :)

   Poista
 6. No onpa tosiaan ihan superkivat nuo smoothiepullokyntteliköt. Ja turvallisetkin kun liekki on lasin ulkopuolella. (En halua olla tylsä, mutta kun itse innoissani taannoin esittelin värkkäämiäni Piltti-purkki-tuikkukuppeja, jotka ripustelin terassilla roikkuvaan koristeoksaan, niin sain niin monelta lukijalta heidän omiin kokemuksiinsa perustuvan varoituksen siitä, kuinka Piltti-purkki kuumetessaan räjähtää halki, joten vaihdoin samantien käyttötarkoitusta ja laittelin tuikkujen tilalla kukkia. Ja siis en olisi saanut oltua, jos en olisi tätä kirjoittanut, vaikkakin teidän tuikkukupit näyttää kerrassaan suloisilta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, pitääkin varoa noita pilttipurkkeja. En ole aiemmin kuullut että räjähtäisivät kun tiedän että monet ovat niistä sellaisia roikkuvia kynttilähommia tehneet.

   Poista
 7. No olet oikea ideariihi! Ihanat ideat! Tykkään tuon valkoisen ja mustan liitosta! <3
  Ihanaa toista adventtisunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos Marita. Kiva kun tykkäät. Mukavaa toista adventtia myös sinulle! :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall