Täällä on käynyt nyt niin, että meillä on tullut adventtikynttiläöverit.  Erilaisia ideoita oli niin monta, että en voinut jättää niitä toteuttamatta, joten meillä on nyt kolme erilaista adventtikynttiläsysteemiä.  Esittelin täällä blogissa ensimmäisen adventtikynttiläasetelman viime sunnuntaina, sen löydät täältä.  Tänään saakin sitten sytyttää jo kaksi kynttilää, nämä kuvat napsin viime sunnuntai-iltana.


Näissä mustavalkoisissa adventtikynttilöissä on käytetty Froosh-hedelmäsmoothiepulloja, joihin on laitettu merisuolaa tukemaan pitkää kynttilää.  Mustavalkoinen nauha on Brosten ja siihen on sidottu kiinni Ikean numeroidut pakettikortit.  Tämä oli tosi nopea ja kiva tehdä ja tykkään lopputuloksesta erittäin paljon!  Toinen adventtikynttiläidea on tyttäreni tekemä.  Siinä pilttipurkkien kauloihin sidottiin mustavalkoista narua, jonka olen ostanut Granitista.  Purkit numeroitiin Granitin valkoisella tussilla.  Tämä on edullinen ja nopea tapa tehdä adventtikynttilät. Myöhemmin pilttipurkeista voi pyyhkäistä numerot pois kostealla rätillä ja niistä jää kivat tuikkukupit.  Tällaisia adventtikynttiläideoita tällä kertaa. Oikein lämmintä ja tunnelmallista toista adventtia sinulle!

-Kati
--------------------------------------------

More Advent Candles

I have created three different Advent Candle displays.  I posted the first one last Sunday and here are the other two.  Have a lovely 2nd Advent!

- Kati