maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulua luonnollisesti


Tästä lähtee nyt se virallinen joulufiilistely, mahtavaa! Joinain jouluina en tahdo saada tarpeekseni kaikesta blingblingistä, kullasta ja kimalteesta.  Tänä jouluna mieleni kuitenkin tekee koristella joulu luonnonmateriaaleilla.  En tiedä johtuuko se iästä, vaihtelunhalusta vai trendeistä, mutta kaikki luonnon materiaalit viehättävät minua tällä hetkellä.  Keräsinkin Pinterestiin kasan kuvia, joissa on käytetty luonnon materiaaleja joulun koristeluun ja jätetty blingbling vähän vähemmälle.  Voit käydä katselemassa niitä täällä. Sieltä löytyy myös linkit näihin kuviin, jotka lainasin Pinterestistä.


Olisi kiva kuulla, minkälaisia joulukoristeluajatuksia teillä on.  Onko luonnollinen nyt valttia vai pitäydyttekö blingblingissä?

 Ihanaa viikkoa!

-Kati
-------------------------------------------

Christmas naturally.....

I have sometimes not had enough of all the gold and glitter at Christmas.  But this Christmas I think I will decorate with a natural twist.  Therefore I collected some ideas in Pinterest for great natural Christmas decorations and borrowed all these pictures from there.

Have a lovely week!

-Kati

8 kommenttia

 1. Kauniita inspiraatiokuvia, tällaisesta tunnelmasta tykkään itsekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Niin pidän minäkin. <3

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Silmä lepää tällaisessa, vaikkei sellainen koristeellinenkaan pahalta näytä. Huippuidea noi käpykoristeet kuusessa. Nyt on vaan joku karsimisvaihe mulla meneillään. Ei huvita edes katsoa koristeita kaappien kätköistä. Ehkä se koristeluhalu tästä vielä kasvaa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee aina hirveä koristeluhimo ja sitten viimeistään loppiaisena olen ottanut kaikki pois. Sitten tuntuu jotenkin puhdistuneelta ja avaralta tämän kaiken yltäkylläisyyden jälkeen. :)

   Poista
 3. Meiltä löytyy molempia, mutta luonnonmateriaaleja muita jouluja enemmän.
  Havuja pitäisi käydä vielä hakemassa, jos vaikka sataa lunta paljonkin ;)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä blingblongitkin on kivoja, nyt vaan on sellainen luonnollisuusbuumi iskenyt minuun, saa nähdä mikä on seuraava hurahdus. :)

   Poista
 4. Täältähän löytyi hieno blogi! :-)
  Vähemmällä blingblingillä mennään meillä tämä joulu :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall