lauantai 6. joulukuuta 2014

Hyvää itsenäisyyspäivää!Vielä ehdin toivottelemaan teille keikille oikein hyvää itsenäisyyspäivän iltaa!  Täällä on juhlittu ystävien kesken nauttien hyvästä ruoasta ja seurasta.  Toki täällä Villa Valkossa on poltettu perinteiset kaksi kynttilää ikkunalla, mutta tässä on vähän tällainen erilainen sinivalkoinen kynttiläasetelma.  Kiva kun välillä pääsee käyttämään noita sinisiä Iittalan Kivi -tuikkuja kun niitä on 90-luvulla tullut kerättyä useita.  Ja valkoinen hyasinttikin sopii mielestäni hyvin itsenäisyyspäivän kukaksi. 

Miten sinä olet viettänyt itsenäisyyspäivää?

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

-Kati


8 kommenttia

 1. Aalto-vati on tyylikäs alusta kaikenlaisille asetelmille. Meilläkin usein käytössä :). Linnan juhlat katsottiin ja pukuja ihasteltiin. Monta kaunista oli taas :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta, ja tähän päivään sopii erityisesti suomalaisuutensa vuoksi. Mekin katsottiin juhlia, ihania pukuja ja kampauksia! :)

   Poista
 2. Oikein hyvää Itsenäisyyspäivän iltaa myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Nukkunut pitkälle päivää ja valmistautunut tähän tokavikaan yövuoroon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa hyvältä. Mukavaa yövuoroa! :)

   Poista
 4. Kaunis asetelma. <3 Tunnelmallista toista adventtia. <3

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall