maanantai 22. joulukuuta 2014

Have yourselves a merry little Christmas...


Hei te kaikki ihanat!  Joulu on jo ovella ja nyt on aika hiljentyä nauttimaan joulun rauhasta.   Sitä ennen haluaisin vielä kertoa teille yhdestä minun sydäntäni lähellä olevasta asiasta.
 
Viime aikaiset uutiset naisten asemasta maailmalla ovat herättäneet minut ymmärtämään, miten onnellinen olen, kun voin asua Suomessa.  Voin istua rauhassa bussissa pelkäämättä mitään, voin käydä töissä ja päättää omasta rahan käytöstäni. Lapseni voivat hyvin, koska minä voin hyvin.  Naiset ovat avain parempaan elämään. Jos maailmassa kaikki naiset voisivat yhtä hyvin kuin me onnelliset tasa-arvoisessa maassa elävät suomalaiset naiset, olisi maailma paljon parempi paikka.  Siksi haluan antaa joululahjan Naisten Pankin Ammatti kehitysmaan naiselle -kampanjaan.  Jos haluat itse tehdä samoin, voit tehdä sen täällä.

Hyvää ja lämmintä joulua sinulle!

- Kati

--------------------------------------

As a Christmas gift Villa Valko has made a donation to the Women's bank to support women's vocational training in developing countries.

Merry Christmas!

- Kati

 Pictures: Kirkon Ulkomaan Apu and Pinterest

13 kommenttia

 1. Ihana lumimaisema!<3 Tuo on niin totta, mitä kirjoitat naisen asemasta täällä ja maailmalla. Itse aina toistelen tyttöjen koulutuksen tärkeyttä aivaimena moniin ongelmiin..
  Hyvää ja rauhallista joulua Kati!<3

  VastaaPoista
 2. Tekstisi on kyllä niin totta, saamme monesta asiasta olla tällähetkellä onnellinen.
  Täälläkin sataa lunta kokoajan lisää, jee!

  Oikein rauhallista ja nautinnollista joulua sinulle Kati!

  VastaaPoista
 3. Niin totta tuo mitä kirjoitit!
  Ihanaa ja rauhaisaa joulua myös Sinulle!!

  VastaaPoista
 4. Kauniisti kirjoitettu - itse lahjoitan aina joka vuosi Naisten Pankille!

  Ainakin tiedän sen menevän hyvään tarkoitukseen ja naisten aseman parantamiseen!
  Tunnelmallista Joulua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Mahtava maisemakuva! Tuo on täysin totta, mitä kirjoitit. Jotenkin käsittämätöntä, että joissain maissa nainen on kokoajan turvaton, eikä hänen terveyttään, ruumistaan tai edes henkeä arvosteta. Ja kun ei siellä joudu edes kunnolla vastuuseen! Surullista. Kuitenkin, Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti näin se on. Maailma on naiselle karu paikka. Me olemme todella niitä lottovoittajia. Oikein lämmintä ja hyvää joulua myös sinulle!

   Poista
 6. Kaunis valkoinen maisema ja hieno jouluapukohde. Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi <3.

  VastaaPoista
 7. Naisen asema ei ole itsestäänselvyys,mutta sen eteen voi tehdä jotain!Kaunis runo!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall