Voisin kutsua itseäni blogien suurkuluttajaksi.  Lukulistani on toooodella pitkä ja moni voi miettiä, että ehdinkö edes lukea niitä kaikkia, mutta kyllä minä ehdin, joitain vähän harvemmin kuin toisia, mutta aina välillä käväisen ihan jokaisessa lukulistani blogissa vierailulla.  Ajattelin siksi aloittaa juttusarjan, jossa esittelen oman lukulistani blogeja.  Toivottavasti saatte tästä uusia vinkkejä myös omaan lukulistaanne.


Ensimmäinen juttusarjan blogi on helppo valinta: ystäväni Mervin ja hänen miehensä yhteistuumin pitämä blogi Moderni Puutalo.  Merville kiitos siitä, että hän kannusti minua blogiharrastuksen aloittamiseen.  Kun viikkoja ja kuukausia emmin asian ympärillä, sain Merviltä positiivista kannustusta, joka rohkaisi minua aloittamaan.    Moderni Puutalo -blogi on raikas tuulahdus huumoria ja perhe-elämää.  Jutut on kirjoitettu ihanan positiivisella otteella usein vähän kieli poskessa.  Myös Petrin miehinen näkökulma sisustusasioihin saa välillä humoristisia piirteitä.Talo on blogin nimen mukaisesti moderni puutalo ja se vilisee ihania design-klassikoita.  Joskus esim. Artekin huonekalut saattavat mielestäni näyttää vähän julkitilamaisilta, mutta Mervin modernissa puutalossa ne on kiedottu lämpimään kodikkuuteen. Lisämausteen blogiin tuo vilkas lapsiperhe-elämä ja uusimpana tulokkaana pieni musta Pepe-koira.  Suosittelen vierailua Modernissa puutalossa, ainakin minä yleensä klikkaan sieltä itseni pois hymy huulilla. :)  Kuvat on lainattu Moderni puutalo -blogista.Moderni puutalo -blogin löydät täältä.

Mukavaa viikon jatkoa!

- Kati   

P.S: Jos toivot omasta blogistasi esittelyä, niin laitahan viestiä osoitteeseen villavalko@gmail.com
-------------------------------------------

Blog tips: moderni puutalo

This is the first post in my blog tips series.  I would like to introduce you to my friend's blog Moderni Puutalo; a modern wooden town house full of lovely designer furniture in a cozy atmosphere.  These pictures I borrowed from there *clik*.

Have a nice week!

-Kati