maanantai 8. joulukuuta 2014

Blogivinkit: Moderni puutalo

Voisin kutsua itseäni blogien suurkuluttajaksi.  Lukulistani on toooodella pitkä ja moni voi miettiä, että ehdinkö edes lukea niitä kaikkia, mutta kyllä minä ehdin, joitain vähän harvemmin kuin toisia, mutta aina välillä käväisen ihan jokaisessa lukulistani blogissa vierailulla.  Ajattelin siksi aloittaa juttusarjan, jossa esittelen oman lukulistani blogeja.  Toivottavasti saatte tästä uusia vinkkejä myös omaan lukulistaanne.


Ensimmäinen juttusarjan blogi on helppo valinta: ystäväni Mervin ja hänen miehensä yhteistuumin pitämä blogi Moderni Puutalo.  Merville kiitos siitä, että hän kannusti minua blogiharrastuksen aloittamiseen.  Kun viikkoja ja kuukausia emmin asian ympärillä, sain Merviltä positiivista kannustusta, joka rohkaisi minua aloittamaan.    Moderni Puutalo -blogi on raikas tuulahdus huumoria ja perhe-elämää.  Jutut on kirjoitettu ihanan positiivisella otteella usein vähän kieli poskessa.  Myös Petrin miehinen näkökulma sisustusasioihin saa välillä humoristisia piirteitä.Talo on blogin nimen mukaisesti moderni puutalo ja se vilisee ihania design-klassikoita.  Joskus esim. Artekin huonekalut saattavat mielestäni näyttää vähän julkitilamaisilta, mutta Mervin modernissa puutalossa ne on kiedottu lämpimään kodikkuuteen. Lisämausteen blogiin tuo vilkas lapsiperhe-elämä ja uusimpana tulokkaana pieni musta Pepe-koira.  Suosittelen vierailua Modernissa puutalossa, ainakin minä yleensä klikkaan sieltä itseni pois hymy huulilla. :)  Kuvat on lainattu Moderni puutalo -blogista.Moderni puutalo -blogin löydät täältä.

Mukavaa viikon jatkoa!

- Kati   

P.S: Jos toivot omasta blogistasi esittelyä, niin laitahan viestiä osoitteeseen villavalko@gmail.com
-------------------------------------------

Blog tips: moderni puutalo

This is the first post in my blog tips series.  I would like to introduce you to my friend's blog Moderni Puutalo; a modern wooden town house full of lovely designer furniture in a cozy atmosphere.  These pictures I borrowed from there *clik*.

Have a nice week!

-Kati

15 kommenttia

 1. Ihana koti ja ihana pikkuinen Pepe!

  VastaaPoista
 2. Ihana koti ja ihanat blogin kirjoittajat ja koko poppoo - löytyy myös minun lukulistaltani;)

  VastaaPoista
 3. Olin juuri etsimässä kivoja blogeja, miten sattuikaan. Kiitti siis tipsistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Moderni Puutalo on vierailun arvoinen, todellakin! :)

   Poista
 4. No, täytyypä käydä lukemassa! En muista käyneeni, mutta kuvat näyttävät just sellaiselle, mistä tykkään.:) Kiva idea tämä vinkkaus muuten, sillä aina välillä kaipaa jotain uutta lukulistalle ja jokin vanha saattaa jäädä listalta pois esim. liiallisen mainonnan vuoksi, mille olen hieman allerginen.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin tuo lukulista pikkuusen elää, mm. Blogien postaustahtien vuoksi. Tykkaan suht tiuhaan päivittyvistä blogeista ja harvoin päivittyvät jäävät helposti listalta pois. Sinun blogisi on sellainen, jossa käyn usein just sen postaustahdin takia ja muutenkin tykkään sinun hyvin maanläheisestä lähestymisestä asioihin...hahaa, voipi olla että jossain vaiheessa Mansikkatilan mailla voisi olla blogivinkkinä, jos se vaan sinulle sopii? :)

   Poista
  2. No tottakai Kati! Olisin tietenkin siitä erittäin iloinen ja ylpeä!<3

   Poista
  3. Kiva juttu, pidetään mielessä. :)

   Poista
 5. Kyllä vaan sielu ja silmä lepää. Kaunis ja harmoninen koti ja rauhoittaa sielua. Ihana. <3

  VastaaPoista
 6. Hauska idea tämmöinen :) Mukavaa viikko teille!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä, kiva löytö ja kiitos Koti meidän myös :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall