torstai 11. joulukuuta 2014

10 paketointi-ideaa jouluun

Numero 1
Lahjan antaminen on vähintään yhtä mukavaa kuin sen saaminen.  Iloa myös kauniisti paketoitu lahja.  Joinain jouluina olen panostanut vähän kauniimpaan paketointiin ja siitä tulee itselle ainakin niin hyvä mieli, kun tietää että lahja on saajalleen toivottavasti myös ilo silmälle.  Muutaman viikon päästä paketteja tehdään taas vinot pinot ja nyt onkin hyvä hetki keräillä paketointi-ideat plakkariin.  Valitsin Villa Valkon Pinterestiin nipun kivoja paketointi-ideoita ja niitä riitti muutama tänne blogiinkin jaettavaksi.  Loput ideat ja linkit kaikkiin näihin kuviin voit käydä katsomassa täältä.

Numero 2

Numero 3

Numero 4

Numero 5

Numero 6

Numero 7Numero 8

Numero 9

Numero 10

Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Mukavaa joulun odotusta!

-Kati
------------------------------------------

10 gift wrapping ideas for Christmas

It's nice to give and receive a gift when it's wrapped nicely.  I collected a stach of stash of ideas for beautiful gift wrapping.  You can find all the links for all these pictures and more here.

Have a great great week!

-Kat


16 kommenttia

 1. Todella kivoja paketointi ideoita! Mä en ole jotenkin ikinä jaksanut panostaa pakettien ulkonäköön vaikka suuresti ihailen kauniita paketteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon panostanut niihin aina välillä, mutta aina jaksan niitä ihastella. :)

   Poista
 2. Kiitos näistä inspiraatiokuvista! <3 Minun lempparini on ehdottomasti nro 5! :)

  VastaaPoista
 3. Varsinkin 3. oli oikein kaunis :) Ihana paketteja kaikki. Toisaalta minä haluaisin panostaa paketteihin, mutta toisaalta se tuntuu turhalta kun pian ne revitään auki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuo on, mutta ainakin aikuiset osaavat arvostaa kaunista paketointia. :)

   Poista
 4. Ihania kaikki, mutta varsinkin pidin numero 5. ja yllättäen tykästyin myös numero 8. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania paketteja! Tykkään kaikista, hieman enemmän kuitenkin numerosta 5. Siinäkin perusteena on vain kaunis ajanpatinoima kuvaustausta, joka saa sydämeni sykkimään.;D Eilen jo aloittelin paketointeja. Käytin granitin mustaa ja valkoista paperia ja nauhana tällä kertaa aika rouheaa narua. Pakettikortit ja mahdolliset muuta koristeet jäi vielä laittamatta. Toivottavasti erotan paketit toisistaan, kun tulee nimilappujen laittamisen aika!;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan Taina. Mä en ole paketoinut vielä yhtään....

   Poista
 6. Miten ihania paketteja! Tykkään kyllä n:o 5, mutta 7 vie voiton! Ihana!

  VastaaPoista
 7. Kerrassaan ihania ideoita paketointiin <3 Niin paljon noista saa itselleki ideoita, rakastan tuollaisia yksinkertaisia paketteja! Laitan sulle pian mailia... kurkkaa jos ehdit :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos, käyn tsekkaamassa... :)

  VastaaPoista
 9. Tosi ihania ideoita joulupaketointiin ja mikä ettei muitakin paketteja voi samantyylisesti paketoida. Suosikkejani olivat 3 ja 10 =)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall