sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Valoa pimeyteen!


Tänään on juhlittu isiä.  Meillä aamu alkoi perinteisesti onnittelulauluherätysten, aamiaisen ja kinuskikakun kera.  Iltapäivällä juhlimme isänpäivää miehen suvun kesken. Onneksi juhlintaa ei ole häirinnyt tämä marraskuun pimeys. 

Miksiköhän muuten iltapäivälehtien otsikossa aina muistutetaan siitä, miten talvi ylläätti autoilijat, muttei koskaan otsikoida "Syksyn pimeys yllätti keski-ikäisen naisen! "  Minusta se olisi otsikoinnin arvoista, sillä joka syksy yllätyn siitä, miten pimeää elo ja olo täällä Suomessa on marraskuussa.  Ei tähän kyllä koskaan totu!  Me eteläsuomalaiset joudumme usein odottelemaan valon tuovaa luntakin lähelle joulua, joten säkkipimeässä tarpomista riittää viikkokaupalla.  

Kynttilät tuovat lohtua ja iloa pimeisiin iltoihin.  Täällä Villa Valkossa niitä poltellaankin harva se päivä.  Viikonloppuisinkin sytyttelen niitä välillä jo heti aamusta.  Ja kynttiläjuttuja ja lyhtyjä on vähän liiankin kanssa, mutta taas sorruin hankkimaan tällaiset ihanuudet.  Eikö olekin kauniit?

 

  

Ihanaa isänpäivän iltaa ja valoisaa marraskuun jatkoa sinulle!

--------------------------------------

Light to darkness

I never get used to the darkenss we have here in Finland at this time of year.  Candles are the a good way to bring light and joy to dark evenings.  I got these new lanterns and love them.

Have a nice November!

6 kommenttia

 1. Kynttiläjuttuja ei voi olla liikaa ;) Kynttilöitä on niin ihana polttaa syksyn pimeinä iltoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Välillä vaan tuntuu että kaapit tursuaa kun kaikkia ei voi käyttää koko ajan, mutta sitten toisaalta niitä on ihana vaihdella. :)

   Poista
 2. Ihanat kynttilälyhdyt olet löytänyt :) Liityin lukijaksesi ja toivon sinut tervetulleeksi vastavierailulle. Tekstisi olen niin out, kuvastaa minuakin, näyttää tekstit ja tähdet niin tutuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika, tervetuloa lukijaksi ja ilman muuta tulen vastavierailulle. Mukavaa isänpäivän iltaa!

   Poista
 3. Just tultiin Hämeenlinnasta, ja olipa kyllä mustaa joka puolella, paitsi siellä, missä oli sumua. Siellä ei nähnyt sitten edes sitä mustaa.:O Huoh, synkkää on luvattu, mutta huomenna aion taas painella illalla lenkille. Se kyllä piristää, oli sää ja keli mitä tahansa.:)

  Ihanat lyhdyt kerrassaan! Varmaan joka kaupassa ihailen kaikkia lyhtyjä, mutta yritän olla ostamatta yhtään uutta, koska eihän viimeisestä lyhdyn ostosta ole kuin pari kuukautta. Poltellaan kynttilöitä ja yritetään olla masentumatta! Kivaa uutta viikkoa Kati!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tehdään! Kävin tänään harmaudessa koiran kanssa pitkällä lenkillä ja ulkoilu on kyllä parasta lääkettä tähän harmauteen ehkä kynttilöiden jälkeen. Onneks muuten yhdet toiset kynttilälyhdyt lähti tänään kirppiksen kautta uuteen kotiin ettei kaapit ihan ala natisemaan liitoksistaan... :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall