Tänään on juhlittu isiä.  Meillä aamu alkoi perinteisesti onnittelulauluherätysten, aamiaisen ja kinuskikakun kera.  Iltapäivällä juhlimme isänpäivää miehen suvun kesken. Onneksi juhlintaa ei ole häirinnyt tämä marraskuun pimeys. 

Miksiköhän muuten iltapäivälehtien otsikossa aina muistutetaan siitä, miten talvi ylläätti autoilijat, muttei koskaan otsikoida "Syksyn pimeys yllätti keski-ikäisen naisen! "  Minusta se olisi otsikoinnin arvoista, sillä joka syksy yllätyn siitä, miten pimeää elo ja olo täällä Suomessa on marraskuussa.  Ei tähän kyllä koskaan totu!  Me eteläsuomalaiset joudumme usein odottelemaan valon tuovaa luntakin lähelle joulua, joten säkkipimeässä tarpomista riittää viikkokaupalla.  

Kynttilät tuovat lohtua ja iloa pimeisiin iltoihin.  Täällä Villa Valkossa niitä poltellaankin harva se päivä.  Viikonloppuisinkin sytyttelen niitä välillä jo heti aamusta.  Ja kynttiläjuttuja ja lyhtyjä on vähän liiankin kanssa, mutta taas sorruin hankkimaan tällaiset ihanuudet.  Eikö olekin kauniit?

 

  

Ihanaa isänpäivän iltaa ja valoisaa marraskuun jatkoa sinulle!

--------------------------------------

Light to darkness

I never get used to the darkenss we have here in Finland at this time of year.  Candles are the a good way to bring light and joy to dark evenings.  I got these new lanterns and love them.

Have a nice November!