perjantai 14. marraskuuta 2014

Vaaleanpunaista unelmaa

Ihanaa perjantaipäivää!  Vaaleanpunainen tuovarmasti piristystä harmaaseen ja pimeään marraskuuhun.  Olin ihaillut jo jonkin aikaa vaaleanpunaisia Iittalan Sarjaton -mukeja.  Sainkin yllättäen työkaverilta vinkin, että niitä oli Iittalan verkkokaupassa myynnissä todella hyvään hintaan 2 kpl 10€.  Tilasin kuusi mukia ja voi että kun ne ovat kivat!  Niihin mahtuu iso kupillinen teetä tai kahvia ja kun kupposesta nauttii lämmintä juomaa, voi samalla uppoutua suoraan ihaniin vaaleanpunaisiin unelmiin.


Meillä täällä Villa Valkossa on jotain vaaleanpunaista nyt ilmassa, sillä mies tuli yhtenä päivän kaupasta kotiin ja toi kaksi nippua vaaleanpunaisia Reilun kaupan ruusuja.  Tällaista ei tapahdu kovin usein, joten ihmettelin ääneen miehen fiksua toimintaa.  Hän perusteli hankintaa sillä, että nyt tarvitaan piristystä harmaaseen arkeen.  No todentotta tarvitaan ja mikä sen parempi piristysruiske kuin kimppu vaaleanpunaisia ruusuja!  Ilokseni ne sopivat vielä ihanasti yhteen uusien mukien ja Ikean vaaleanpunaisten kynttilälyhtyjen kanssa.Minäkin uskon noihin samoihin asioihin, mihin ihana Audrey Hepburn uskoi.  Haluan toivottaa ihanaa vaaleanpunaisten unelmien täyttämää viikonloppua sinulle!

 
------------------------------------------

Pink dreams

I got some new pink mugs and my husband bought some pink roses.  They go nicely together with my Ikea pink candle glasses.  This is the perfect way to cheer up a  grey November day.

I hope you'll have a great weekend full of pink dreams!

22 kommenttia

 1. Sinulla on ihana mies! Hyvin huomaavaista...ja mukit on ihanat <3 Minäkin tykkään tuollaisista reilunkokoisista mukeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ja joo, mukit on aivan ihanat. Niihin mahtuu iso kupillinen kahvia tai teetä. :)

   Poista
 2. Voi mahtavaa! Mitenkään valittamatta totean, että saan kukkia vain merkkipäivinä. Onneksi edes silloin. :P Ihanat kukat ja kupit!:) Viikonloppua Kati!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, vastapainoksi mä en saa sitten läheskään sina merkkipäivänä. Kivaa viikkistä Taina! Omani kuluu enemmän tai vähemmän työasioissa 😊

   Poista
 3. Minäkin uskon pinkkiin :). Nuo mukit ovat kauniit. Jotenkin hyvällä tavalla talviset, eikö?

  VastaaPoista
 4. Mukit ovat tosi kauniit mutta onko tuo hinta ihan oikein 2 kpl/10e? Kun verkkokauppa antaa sen YHDEN mukin hinnaksi? Vai oliko sinulla joku erikoistarjous tai koodi niihin? Kiitos tiedosta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Kyllä se oli. Tilasin ne joku kolme viikkoa sitten. Verkkokaupassa oli silloinkin samaa mukia kahden hintaisena et kannattaa scrollailla jos tuota tarjouserää olis 😊

   Poista
 5. Huomaavainen tapa mieheltäsi piristää harmautta ♥ Mukit ovat kauniit ja niin on vaaleanpunainen värikin aina yhtä ihana. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Omalta mieheltä on kyllä ihana saada kukkia :) Vaaleanpunainen viikonloppu kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
 7. Kauniita kuvia ja kyseiset mukit ovat kyllä sievät.

  VastaaPoista
 8. - Pinkki ei ehkä oo ihan se mun väri, mutta noissa asioissa se kyllä toimii :D. Aaaw, sulonen tuo sun siippa. Kukkia on aina kiva saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, harvinaista herkkua tämä kukkien saaminen. :)

   Poista
 9. Ihania kuvia ja ihanasti tehty mieheltä! :)

  VastaaPoista
 10. Vaaleanpunainen ei ole mun väri, mutta mikä vain väri auttaa marraskuun pimeydessä, eikä kukissa ole ikinä vääriä värejä. Ja nuo mukit ovat kauniit.

  VastaaPoista
 11. Mä voitin joskus Valion kuvakisasta kaksi tuollaista mukia, tosin eri kuviolla. Niistä tuli kertaheitolla mun suosikkeja. Ovat oikein sopivan kokoisia iltakaakaota varten :) Miehellesi kymmenen pistettä kauniista ruusuista!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall