Ihanaa pyhäinpäivänhuomenta ja mukavaa marraskuuta!  Kylläpä aika rientää; tätä vuotta on jäljellä enää kaksi kuukautta. Minne nuo viikot ja kuukaudet oikein hupsahtavat?  Täällä Villa Valkossa ollaan syksyn myötä siirrytty tummempaan ja vähän ehkä pesämäisempään tunnelmaan. 

Tiedättekö sen tilanteen, kun muuton jälkeen kaikki tavarat eivät ole menneet ihan oikeisiin paikkoihin?  Sellaisesta oudosta kätköstä satuin löytämään meidän vanhat ruskeat olohuoneen verhot.  Nämä ovat olleet meillä vanhassa kodissa niin olohuoneessa kuin makuuhuoneessakin ja pidän niiden yksinkertaisuudesta.  Kangas on pellavaa, joka on tällä hetkellä mitä trendikkäintä.  En ole kuitenkaan antanut niiden roikkua ryppyisinä, joka vähän tietenkin vähentää tuota pellavafiilistä.  Jotenkin en vaan pysty olohuoneessa katselemaan ryppyisiä verhoja.


Nyt kun syksy on jo pitkällä, halusin tuoda vähän lämmintä tunnelmaa meidän olohuoneeseen, joten ihan extempore vaihdoin valkoisten tilalle nämä ruskeat verhot.  Mitä mieltä olette?  Onko vaihdos hitti vai huti?
Tässä vielä vertailun vuoksi kuva viime kesältä, jossa näkyy valkoiset verhot.  Kuva on pikkuisen eri kulmasta, mutta toivottavasti saatte ideasta kiinni.  Valkoisetkin ovat kyllä kivat, mutta ehkä laitan ne sitten keväällä takaisin.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

                                                                  

P.S: Bloggaajat; muistattehan käydä linkkailemassa oman blogipostauksenne viikonlopun linkkirinkiin täällä.

----------------------------------------------

Livingroom curtains

I changed our livingroom curtains to old brown linen curtains.  I think they bring cozy autumn feel to the space.  I also added a photo of the same room with white curtains.  Unfortunately it's from a different angle, but i hope you get the idea.  Do you think it's a hit or a miss?