Kylläpäs on pimeää!  Lähdin eilen aikaisin töistä kotiin, jotta ehtisin tehdä pitkän kävelylenkin vielä valoisaan aikaan.  No, puolet lenkistä ehdin kävellä ennen kuin tuli pimeää, mutta kylläpä teki hyvää! Tämä pimeä vuodenaika ei ole yhtään mun juttu!  Tuntuu, että haluaisin käpertyä peiton alle kuukaudeksi ja tulla esiin vasta jouluna.  Laitoin tänään jo joulutähdenkin olohuoneen ikkunaan toivoen, että se piristäisi pimeitä aamuja ja iltoja. 


Pieni Lintu -blogin kuvahaasteen aiheena  on tällä kertaa mustavalkoinen.  Tosi ihana aihe, jota en ehtinyt sitten kuitenkaan käsitellä ihan niin hyvin kuin olisin halunnut.  En ole täällä blogissa mustavalkoisia kuvia käyttänytkäään, vaikka itse pidän niistä kovasti.  Näissä meidän keittiöstä otetuissa mustavalkoisissa kuvissa on jotain pysähtyneisyyttä ja rauhallisuutta.  Pidän siitä kovasti.Iloista viikonjatkoa pimeydestä huolimatta!

Black and white

Here are some pictures of our kitchen in black and white. It's nice to see how the mood changes when the pictures are in black and white and not colour.

Have a nice week!


Pieni Lintu - MakroTex challenge