sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Makuuhuoneen stailaus lukijan idean mukaan

Virkeää sunnuntaihuomenta! Yksi blogiharrastuksen parhaita asioita on vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa.  Kiitos todella aktiivisesta kommentoinnista tälläkin viikolla.  Latausten määrä täällä Villa Valkossa ylitti nyt jo 40 000 ja lukijamäärä kasvaa tasaisesti.  Kiitos siitä teille kaikille ihanille, jotka jaksatte täällä käydä minun höpinöitäni lukemassa kommentoimassa. Olen todella kiitollinen myös kaikista upeista ideoista, joita teiltä saan ja niitä on välillä kiva myös toteuttaa ja kuvata tänne blogiin.

Viime viikolla postasin juttua meidän makuuhuoneesta.  Ihana Kotonasi-blogin Annukka ideoi meidän makkarin stailaukseen seuraavaa:

"Mun tekis niin mieli täältä käsin kokeilla, miten ilme muuttuisi niinkin helpolla keinolla kuin että heittäisi tuohon sängyn päässä olevan penkin päälle vaikkapa valkoisen lampaantaljan tai jotain muuta valkoista ja pehmeää. Vaikka pari tyynyä tai jotain. Uskon, että olis tosi kiva ja hieman "rikkoisi" sängyn ja penkin puunväristä jatkumoa. Joskin itsekin haluan joka tilaan jotain puuta, koska se tuo lämpöä."

Vähän jo silloin lupasin, että voisin mahdollisesti toteuttaa tuon Annukan stailausidean ja tässä se nyt tulee.Hankin Ikeasta nuo ihanat uudet neuletyynyt ja lisäsin penkille meiltä jo valmiiksi löytyneen taljan.  Se olisi voinut olla vähän isompi tai niitä olisi voinut olla kaksikin, mutta jo yhdellä tuli huoneeseen lisää pehmeyttä.

Minusta stailaus onnistui hyvin ja sillä saatiin kivasti lisää pehmeyttä meidän makuuhuoneeseen. Ja talja tosiaan rikkoo sängyn ja penkin jatkumoa juuri niin kuin Annukka ajattelikin.  Jos haluat vertailla, niin edellisen makuuhuonepostauksen löydät täältä. Mitä mieltä muuten olette stailauksesta?

Iloista sunnuntaipäivää sinulle!

----------------------------------------------------

Bedroom styling

In my previous post about our bedroom, one of my lovely readers suggested some white cushions and a lamb skin on the bench.  So here it is, what do you think?

Have a nice Sunday!15 kommenttia

 1. Toimii! Pehmentää vaikutelmaa, kun vertaa edelliseen mistä myös tykkäsin! Ihanat nuo tyynyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, pehmeyttä tuli tosiaan lisää. :)

   Poista
 2. Näyttää todella kauniilta, talja on valloittava ja sopii talven tunnelmaan. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt makkari on talveen sopiva. Kiitos Johanna!

   Poista
 3. Ihanat nuo Ikean tyynyt! Olen tänään menossa Ikeaan, mahtaakohan tyynyt tarttua minunkin matkaan... :)
  Ja onnea huikeista katseluluvuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne on niin ihanat! Sun blogista ne ekan kerran bongasin ja livenäkin tykkäsin niin oli pakko kotiuttaa ne. :)

   Poista
 4. Hyvännäköistä!
  Kyllä piebet jutut tekevät vain niin paljon!!!
  Onnittelut katsojaluvuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on muuten totta, pienet jutut ratkaisee. Itsekin tykkäsin että tämä onnistui tosi hyvin.

   Poista
 5. Joo-o, tykkään ja sopii mainiosti tähän vuodenaikaan (joka näköjään tänään on vaihteeksi harmaa ja tympeä!).:) Tarvitaan pehmeyttä kovan maailman ja ihmisen väliin...vai miten se menikään.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut niin harmaa päivä, että pehmeyttä ei ole varsinkaan tänään liiaksi. Makuuhuone saakin olla tosi pehmeä minun mielestäni.....

   Poista
 6. Uskotko, että mun tuli ihan tosi hyvä mieli, kun kokeilit <3. Ja nyt kun täältä katson noita kuvia, niin ne on just sellaiset kuin ne oli mun päässä :).
  Huone on mun mielestä tosi lämminhenkisen ja kutsuvan näköinen. Mutta sitten kun susta alkaa tuntua, että jotain puuttuu, niin mun tekis nyt taas ihan hirveästi mieli testata jotain lyhtyä tuohon penkille taljan viereen. Tai vaikka tarjotinta, jossa on kynttilöitä. Tai jos ei kynttilöitä, kun ne nyt ei ehkä makkarissa kaikkein turvallisimmat ja käytännöllisimmät ole, niin itse olen tänä syksynä ostellut sellaisia edullisia LED-valosarjoja, jotka toimii pattereilla ja joissa on ajastin. Ei tuu rumia johtoja pistorasiaan ja olen säätänyt valot syttymään neljältä ja sammumaan kymmeneltä, niin on justiin se aika kun on itse suunnilleen kotona ja hereillä.
  Mutta tää siis oli vaan tämmöinen lisäajatus, joka tuli kuvia katsoessa mieleen.

  Ihanaa tosiaan tää vuoropuhelu ja onnea tosi paljon kaikista kävijöistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka ja kiitos lisäideoista. Led kynttilät ovat kyllä hyvä idea makkariin koska aidot ovat ehkä pikkuisen vaaralliset. Ihanaa kun jakelet niin avoimesti meille muillekin sinun hyvät sisustusideat. Itse ehkä tosiaan vielä kaipaan oppia stailauksessa, sä olet selvästi todella hyvä siinä! Kysyn tulevaisuudessakin varmaan neuvoja, jos sopii.....

   Poista
  2. Ei pelkästään sovi, vaan on suorastaan toivottavaa :D. Tää on niin kivaa :).

   Poista
 7. Tosi kiva idea. Niin pienellä sai aikaan paljon. Tykkään todella tuosta huoneesta. Lämmin kutsuva tunnelma :).

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall