Virkeää sunnuntaihuomenta! Yksi blogiharrastuksen parhaita asioita on vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa.  Kiitos todella aktiivisesta kommentoinnista tälläkin viikolla.  Latausten määrä täällä Villa Valkossa ylitti nyt jo 40 000 ja lukijamäärä kasvaa tasaisesti.  Kiitos siitä teille kaikille ihanille, jotka jaksatte täällä käydä minun höpinöitäni lukemassa kommentoimassa. Olen todella kiitollinen myös kaikista upeista ideoista, joita teiltä saan ja niitä on välillä kiva myös toteuttaa ja kuvata tänne blogiin.

Viime viikolla postasin juttua meidän makuuhuoneesta.  Ihana Kotonasi-blogin Annukka ideoi meidän makkarin stailaukseen seuraavaa:

"Mun tekis niin mieli täältä käsin kokeilla, miten ilme muuttuisi niinkin helpolla keinolla kuin että heittäisi tuohon sängyn päässä olevan penkin päälle vaikkapa valkoisen lampaantaljan tai jotain muuta valkoista ja pehmeää. Vaikka pari tyynyä tai jotain. Uskon, että olis tosi kiva ja hieman "rikkoisi" sängyn ja penkin puunväristä jatkumoa. Joskin itsekin haluan joka tilaan jotain puuta, koska se tuo lämpöä."

Vähän jo silloin lupasin, että voisin mahdollisesti toteuttaa tuon Annukan stailausidean ja tässä se nyt tulee.Hankin Ikeasta nuo ihanat uudet neuletyynyt ja lisäsin penkille meiltä jo valmiiksi löytyneen taljan.  Se olisi voinut olla vähän isompi tai niitä olisi voinut olla kaksikin, mutta jo yhdellä tuli huoneeseen lisää pehmeyttä.

Minusta stailaus onnistui hyvin ja sillä saatiin kivasti lisää pehmeyttä meidän makuuhuoneeseen. Ja talja tosiaan rikkoo sängyn ja penkin jatkumoa juuri niin kuin Annukka ajattelikin.  Jos haluat vertailla, niin edellisen makuuhuonepostauksen löydät täältä. Mitä mieltä muuten olette stailauksesta?

Iloista sunnuntaipäivää sinulle!

----------------------------------------------------

Bedroom styling

In my previous post about our bedroom, one of my lovely readers suggested some white cushions and a lamb skin on the bench.  So here it is, what do you think?

Have a nice Sunday!