maanantai 10. marraskuuta 2014

Käpy kuvun allaIloista maanantaihuomenta!  Yritän toppuutella itseäni joulujutuilta vielä muutaman viikon.  En halua laittaa niitä liian aikaisin, etten heti taas sitten kyllästy.  Usein joulun jälkeenkin siivoan joulujutut aika nopeasti pois niin joulu pysyy jouluna ja sisustuksessa alkaa täällä meillä kevätbuumi.  Kävyt sopivat hyvin jouluiseenkin sisustukseen, mutta nyt ei vielä olla sellaisella moodilla liikkeellä.

Tällä kertaa käpy ei ole selän alla vaan kuvun alla.  Luonnon elementtejä on mielestäni ihana lisätä sisustukseen ja ne tuovat kivasti pehmeyttä.  Nämä kävyt on kerätty jo aikaisin keväällä ja tykkään käyttää niitä kaikenlaisissa asetelmissa.  Sain siskoltani kivan idean ja laitoin kävyt tämän vanhan Riviera Maison -kuvun alle, jossa normaalisti polttelen kynttilöitä. Käpyjen luonnollinen rouheus ja viileä lasin sekä metallin yhdistelmä on mielenkiintoinen.   

Ihanaa päivää just sulle! 

--------------------------------------------------------

Pine cones under the dome

I have collected these pine cones already last spring and I like to use them in all kinds of displays.  This time I put them under this Riviera Maison glass dome.

Have a lovely day!

14 kommenttia

 1. Kävyt sopii aina ja kaikkialle :). Mulla tarvii aina olla kans käpyvarastot täynnä hyvän päivän varalle :D

  VastaaPoista
 2. Munkin pitäis käydä hieman keräämässä "talvivarastoja".:) Mies pitääkin mua aikamoisena oravana jo ennestään, väittää etten löydä kätköjäni myöhemmin ollenkaan...Ihana tuo kupu! Ja kävyt tuovat kivasti vastakohtaa metallille ja lasille.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin tykkään tuosta kuvusta ja vähän harmittaa etten aikanaan ostanut niitä kahta. Mitäs me oravat, kyllä niitä sitten harmittaa, jotka ei ole talvivarastoja keränneet! ;)

   Poista
 3. Voi, kaunis. <3 Lasikupua olen vähän haaveillut itsellekin. :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina ja kivaa viikkoa myös sinulle! :)

   Poista
 4. Voi kävyt ovat mitä parhaimpia sisustuselementtejä ja vieläpä ihan ilmaisia! Jos vaan hiukan näkee vaivaa keräämiseen! Ihania kävyt kuvun alla ja hyvä ettei selän alla! ;)
  Minä olen jo hiukan jouluvaloja laitellut, koska tykkään laittaa joulua monta viikkoa ja kun joulu on ohi siivoan jouln pois aika nopsaan!
  Ihanaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita! Ihanaa viikkoa sinulle myös! :)

   Poista
 5. Minullakin on tullut hamstrattua "muutama" käpy, eivätpähän lopu kesken....
  Tällä viikolla pitää varmaan viritellä jouluvaloja, ainakin vähän ;)
  Ihanaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikkoa ja kiva kun muutkin hmstraavat käpyjä.... 😊

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall