Iloista maanantaihuomenta!  Yritän toppuutella itseäni joulujutuilta vielä muutaman viikon.  En halua laittaa niitä liian aikaisin, etten heti taas sitten kyllästy.  Usein joulun jälkeenkin siivoan joulujutut aika nopeasti pois niin joulu pysyy jouluna ja sisustuksessa alkaa täällä meillä kevätbuumi.  Kävyt sopivat hyvin jouluiseenkin sisustukseen, mutta nyt ei vielä olla sellaisella moodilla liikkeellä.

Tällä kertaa käpy ei ole selän alla vaan kuvun alla.  Luonnon elementtejä on mielestäni ihana lisätä sisustukseen ja ne tuovat kivasti pehmeyttä.  Nämä kävyt on kerätty jo aikaisin keväällä ja tykkään käyttää niitä kaikenlaisissa asetelmissa.  Sain siskoltani kivan idean ja laitoin kävyt tämän vanhan Riviera Maison -kuvun alle, jossa normaalisti polttelen kynttilöitä. Käpyjen luonnollinen rouheus ja viileä lasin sekä metallin yhdistelmä on mielenkiintoinen.   

Ihanaa päivää just sulle! 

--------------------------------------------------------

Pine cones under the dome

I have collected these pine cones already last spring and I like to use them in all kinds of displays.  This time I put them under this Riviera Maison glass dome.

Have a lovely day!