Entinen hiihtäjälegenda huusi tuon otsikossa olevan kuuluisan lauseen vähän eri tilanteessa, kuin mihin aion tässä blogikirjoituksessa viitata.

Kun ulkona on pääasiassa mustaa ja lumikin käy aina vaan piipahtamassa, saattaa satunnainen jouluvalmistelija kaivata elämäänsä pieniä ripauksia vihreää.  Onneksi jokamiehen oikeudella voi Suomessa kävellä metsään, ja taittaa itselleen palan vihreää kultaa.  Näin metsän tuoksu leijailee ilmassa ja joulutunnelma hiipii taloon.  Vihreä on lupaus paremmasta, lupaus kasvusta, lupaus keväästä, lupaus tulevasta.....


Joulun lähestyessä viikot ne vaan tulevat koko ajan vauhdikkaammiksi.  Tuntuu, että tahti kiihtyy joulua kohti ihan hurjaksi!  Tällä viikolla ehdin piipahtaa työasioissa Ruotsin puolella.  Instagramin kautta seuraajat saivatkin sähköisenä postikorttina pari kuvaa länsinaapurin joulutunnelmasta. Tukholma näytti jouluvalaistuksessa ihanalta ja mielelläni olisin vähän enemmän käyttänyt aikaa kaupungilla kävelyyn. Toiveena olisikin, että joskus pääsisin ihastelemaan jouluista Tukholmaa vähän paremmalla ajalla.  

Tästä alkaa se aito ja oikea pikkujouluviikonloppu ja sunnuntaina on ensimmäinen adventti.  Ihanaa! Masentava marraskuu vaihtuu joulukuuhun, joka tuo valoa ja iloa elämään. Meillä on miehen kanssa tiedossa kahdenkeskinen viikonloppu, koska lapset lähtivät isovanhemmille kyläilemään.  Talo on hiljainen ja tavarat pysyvät järjestyksessä.  Voi miten mukavaa! 

Nyt haluan toivottaa sinulle mitä mukavinta viikonloppua ja ensimmäistä adventtia. ♥

- Kati
 --------------------------------

Something green

As we're approaching Christmas I keep yearning for something green.  It's bringing a promise of something good, something new and especially a promise of spring.

Have a lovely weekend and the first Advent. ♥

-Kati