perjantai 28. marraskuuta 2014

"Havuja p****ele!"

Entinen hiihtäjälegenda huusi tuon otsikossa olevan kuuluisan lauseen vähän eri tilanteessa, kuin mihin aion tässä blogikirjoituksessa viitata.

Kun ulkona on pääasiassa mustaa ja lumikin käy aina vaan piipahtamassa, saattaa satunnainen jouluvalmistelija kaivata elämäänsä pieniä ripauksia vihreää.  Onneksi jokamiehen oikeudella voi Suomessa kävellä metsään, ja taittaa itselleen palan vihreää kultaa.  Näin metsän tuoksu leijailee ilmassa ja joulutunnelma hiipii taloon.  Vihreä on lupaus paremmasta, lupaus kasvusta, lupaus keväästä, lupaus tulevasta.....


Joulun lähestyessä viikot ne vaan tulevat koko ajan vauhdikkaammiksi.  Tuntuu, että tahti kiihtyy joulua kohti ihan hurjaksi!  Tällä viikolla ehdin piipahtaa työasioissa Ruotsin puolella.  Instagramin kautta seuraajat saivatkin sähköisenä postikorttina pari kuvaa länsinaapurin joulutunnelmasta. Tukholma näytti jouluvalaistuksessa ihanalta ja mielelläni olisin vähän enemmän käyttänyt aikaa kaupungilla kävelyyn. Toiveena olisikin, että joskus pääsisin ihastelemaan jouluista Tukholmaa vähän paremmalla ajalla.  

Tästä alkaa se aito ja oikea pikkujouluviikonloppu ja sunnuntaina on ensimmäinen adventti.  Ihanaa! Masentava marraskuu vaihtuu joulukuuhun, joka tuo valoa ja iloa elämään. Meillä on miehen kanssa tiedossa kahdenkeskinen viikonloppu, koska lapset lähtivät isovanhemmille kyläilemään.  Talo on hiljainen ja tavarat pysyvät järjestyksessä.  Voi miten mukavaa! 

Nyt haluan toivottaa sinulle mitä mukavinta viikonloppua ja ensimmäistä adventtia. ♥

- Kati
 --------------------------------

Something green

As we're approaching Christmas I keep yearning for something green.  It's bringing a promise of something good, something new and especially a promise of spring.

Have a lovely weekend and the first Advent. ♥

-Kati

 

11 kommenttia

 1. Kauniita kuvia! Ihanaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 2. Pystyn melkein haistamaan kuusen tuoksun tänne.;D Kaunista ja toivoa antavaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, vihreä tuo toivoa, joskus se kesä tulee taas....

   Poista
 3. Kauniita! Havun tuoksu on ihana ja niiiiiin jouluinen!

  VastaaPoista
 4. Hyvää viikonloppua ja ensimmäistä adventtia myös sinne, toivottaapi ihan uusi bloglovin' lukija :) Kätevä tuo viikonlopun linkkirinki, löytää aivan uusia blogituttavuuksia kätevästi! Nopealla selauksella jo osaan sanoa että tulen lukemaan juttujasi enemmänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Ja tervetuloa mukaan seurailemaan! :)

   Poista
 5. Havut ovat kauniita! Meillä ei ole enää useampaan vuoteen ollut oikeaa joulukuusta, mutta nyt on ollut ihana saada havutuoksua näistä leikko-oksista. Mukavaa viikonloppua aikuisten kesken!

  VastaaPoista
 6. Havut voisi olla meillekin ihanat. Yleensä en ole hirveästi jaksanut kotia koristella kun joulut vietetään aina vanhemmilla tai appi-vanhemmilla. Mutta havut olisi kyllä ihanat ja helpot (myös joulun jälkeen).

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall