sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Ensimmäinen...

adventti on täällä.  Kyllä sitä onkin odotettu, läpi syyskuun, läpi repalaisen lokakuun, läpi harmaan marraskuun.  Kuten aiemmin mainitsin, piipahdin työasioissa Ruotsin puolella ja oli muuten lohdullista kuulla, että myös ruotsalaiset ovat hyvin tyytymättömiä marraskuuhun ja ettei heilläkään ollut marraskuussa kuin muutama aurinkoinen päivä.  Ruotsalaisethan ovat yleensä vähän positiivisempia kuin me suomalaiset ja itse tykkään vitsailla sillä, että heillähän on kaikki siellä "pikkuisen paremmin".  No, ilmat siellä ovat aivan samat kuin täällä, joten siinä mielessä voi ainakin ajatella, ettei maissamme ole mitään eroa.  Eivätkä ruotsalaisetkaan ilolla suhtautuneet marraskuun harmauteen kun siitä keskustelimme, joten ehkä olemme samanlaisempia kuin arvaammekaan.

Nyt on onneksi joulukuu jo ovella ja voimme alkaa laskea päiviä joulua kohden.  Kaikki jouluvalot ja kynttilät, lahjapaketit ja kauniit koristeet piristävät pimeää vuodenaikaa niin, ettemme enää muista elävämme kaamosaikaa.  Postailin aiemmin adventtikynttiläideoita täällä.  Tässä nyt yksi, jonka itse toteutin.  Mitä muuten tykkäätte?

Mitä ihaninta, valoisaa ja lämmintä adventtia sinulle toivottaa...

Kati
-----------------------------------------------------

First...

advent is here and I made this advent candle display after getting inspired by all the Pinterest pictures that I posted here.

I hope you'll have a lovely First Advent.

Kati

12 kommenttia

 1. Mukavaa joulunaikaa ja ekaa adventtia sulle Kati<3
  Kauniin adventtikynttelikön olet tehnyt ja männyn oksat ovat niin joulusia:)

  VastaaPoista
 2. Ihan tosi, tosi kaunis! Kupari, valkoinen ja vihreä, tykkään!:) Mulla vaan on toi neuroosi, you know...;D Ehditkös Tukholmassa ostoksille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Ehdin Tukholmassa ihan tosi vähän joulupukkiasioille; kävin ostamassa nuorisolle sellaista muotikamaa, jota ei täältä saa. Sisustusjutut jäi toiseen kertaan kun aikaa oli niin niukalti. Taidan yrittää ensi vuonna tehdä ihan privaattimatkan Tukholmaan joulushoppailuasioille. Kaupunki näytti niin kauniilta ja muutenkin siellä tulee käytyä nykyään aivan liian harvoin. Kaunis paikka kesät talvet.

   Poista
  2. Jaa, jaa, ettet vaan Hollisterille ole eksynyt?;) Koskahan se tulee Suomeen...Tukholma on kyllä upea kaupunki!

   Poista
  3. Voipi olla, ei voi täällä liikaa paljastaa jos tuo nuoriso sattuu käydä kurkkimassa, joulupukkiasioissa olin liikkeellä. :) Samaa mieltä, Tukholma on ihana!

   Poista
 3. Ja Sinulle myös, niin kauniita kuvia. <3

  VastaaPoista
 4. Tästä se lähtee, "virallinen" joulunaika! <3 Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin. On niin ihanaa kun on mitä odottaa......<3

   Poista
 5. Kaunis asetelma tuo kynttelikkösi! Ihanat kuvat!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall