torstai 16. lokakuuta 2014

Rouheaa ruskeaaViisi väriä viidessä päivässä -haasteessa tänään vuorossa ruskea.  Se on oikeastaan ainoa vähän vahvempi väri, jota meidän kodista löytyy.  Pidän kovasti ruskean ja valkoisen liitosta. Erityiesti tällaisten vanhojen patinoituneiden esineiden ja puhtaan valkean yhdistelmä miellyttää silmää. 


Hankin keväällä kirpputorilta pari näitä Hartwallin vanhoja laatikoita ja en ole päivääkään tuota hankintaa katunut.  Ne toimivat erinomaisina lehtikoreina ja sellaisille on todella tarvetta kun olen aika kova lukemaan lehtiä ja vaikka niitä siunaantuu paljon työnkin puolesta, ostan välillä erityisesti ulkomaisia sisustuslehitä, joista tällä hetkellä suosikkini muuten on Living Etc.  Sitten niitä lehtiä kertyy pinokaupalla kun jotenkin niitä on välillä tosi vaikea heittää pois.  Miksiköhän?


Vanhat juomakorit tuovat kivasti väriä ja syvyyttä sisustukseen.  Tämän korin kyljessä olevat numerot 62 tarkoittavat ilmeisesti vuosilukua 1962.  Kaipa ne sitten jonkunlaista antiikkiakin alkavat pikkuhiljaa olemaan.

Syvyyspsykologit pitävät ruskeaa yksinkertaisena ja maanläheisenä, äidillisenä ja lämpimänä värinä. Psykologisissa tutkimuksissa ruskea on liitetty mukavuuden ja turvallisuuden tunteisiin. Ruskea on erityisesti aikuisten mieleen, lasten on todettu käyttävän ruskeaa ollessaan surullisia.
Lähde: http://www.coloria.net/varit/ruskea.htm

Tänään aion haastaa ihanan Lady of the Mess:in kaaoksen keskellä ja My Sweet Homen Sarin.  Toivottaavasti otatte haasteen vastaan.

♥ Kati

P.S: Tuunasin blogin ilmettä vähän, toivottavasti tykkäätte.
----------------------------------------------

Brown

Today the five days five colours blog challenge is concentrating on brown, which is about the only dark colour that can be found in our house.  I bought these old wooden bottle holders from a flea market this spring and have never regretted it as I love them!

♥ Kati

P.S: I changed the blog's look a little, I hope you like it. 

14 kommenttia

 1. Hieno uusi ulkoasu blogissasi! Raikas, tykkään kovasti!
  Ja mitkä laatikot olet löytänyt! Ihanat aarteet ja juuri niin passelit lehdille. tykkään myös tuosta ruskean ja valkoisen yhdistelmästä, tuo niin lämpimän tunnelman!
  Ihanat kuvat taas kerran! Aurinkoista päivää!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakka uusi ulkoasu, tykkään!!!
  Kiitos paljon haasteesta, toteutan sen lähiaikoina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva jos innostut haasteesta.

   Poista
 3. Minäkin olen heikkona tuollaisiin ihaniin vanhoihin puulaatikoihin <3

  VastaaPoista
 4. Lady kiittää ja kumartaa - haaste otettu vastaan ja jonain päivänä siihen vastaankin;)
  Kiva, raikas ulkoasu, tykkään!
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa jos otat haasteen vastaan.

   Poista
 5. Viehättävä ulkoasu blogillasi. Kiva, että löysimme toisemme. ;)

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka kiva blogi sinulla! Itsekin pidän puun ja valkoisen yhdistelmästä. Ja jos puu on vielä vanha, kulunut, harmaantunut, elämän kolhuja kokenut, niin vielä parempi. Ihania ovat nuo löytämäsi laatikot, samanlaiset on minullakin etsinnässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Koreja olen nähnyt useinkin kirpputoreilla, mutta hinnat on kyllä olleet korkealla.

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall