Heiiii, tänään on perjantai ja vaikka raha-asiat toivottavasti eivät ole monenkaan teidän mielessä tänään, vaan mietitte ihania viikonloppusuunnitelmia, niin Villa Valkossa puhutaan tänään rahasta ja puusta.

Toitotan lapsille usein kliseisesti, että raha ei kasva puissa.  Ironista siis, että rahapuu on ainoa kasvi, jonka olen saanut kasvamaan ja voimaan hyvin.  

Täytyy myöntää, että olen surkea kasvienhoitaja.  Saan aivan kaikki kuolemaan.  Yleensä ongelmana on ennemmin liian vähäinen kastelu kuin liikakastelu.  Siksi varmaan olen onnistunut pitämään nämä rahapuut elossa yli kolme vuotta.  Ne kun eivät ole kovinkaan vaativia erityisesti kastelun suhteen.


Sain tuon rahapuiden alla olevan vaneritarjottimen äidiltäni ja olen sen jälkeen pitänyt niitä sen päällä.  Tarjotin on vanha.  Sen pohjassa on pikkuisen kulunut merkintä BACAMAN tai BAUAMAN -65 Made on Finland.  Mietinkin, että olisiko tuo -65 sen valmistusvuosi?  Jos joku tietää tarjottimesta tai sen merkinnöistä enemmän, olisi kiva tietää. 


Rahapuuta kutsutaan myös paratiisipuuksi ja se on mehikasvi.  Kastelua se vaatii vain muutaman viikon välein.  Lehdet pölyyntyvät helposti, joten kastelun yhteydessä aina suihkutan myös lehdet puhtaiksi.Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

♥ Kati

---------------------------------------------------------

Money in a tree

I keep telling my children that money doesn't grow in trees.  So it's quite ironic that the only plant that I have been able to keep alive and well for quite a long time is the money tree.  These money trees more than three years old which is amazing because I'm not really good at keeping anything alive for a very long time.  The trick is to water every now and then and also to spray the leaves because they get dusty really easily.

Have a nice weekend!

♥ Kati