Olohuoneemme on saanut pikkuhiljaa syksyisempää ilmettä.  Ensin vaihtuivat tyynyt sinisiin ja harmaisiin ja nyt pöydälle on ilmestynyt värikäs calluna.  Eipä se vissiin sisällä kovin kauaa viihdy, mutta halusin vähän jotain muuta kuin leikkokukkia välillä ja calluna on syksyisempi kuin ehkä mikään muu.  


Tuo rantakivien ja callunan liitto muistuttaa saaristosta.  Vietin lapsuuden kesiä Turun saaristossa Korppoossa ja siellä usein kävimme retkeilemässä karuissa kalliosaarissa, joiden kallioiden ja kivien lomassa kasvoi kanervaa.  Turun saaristo on muutenkin ehkä yksi maailman kauneimmista paikoista.
Olen ennenkin saanut täällä lukijoilta hyviä kasvinhoitovinkkejä, joten kysyn nyt tuosta callunan hoidosta että onko jollakulla vinkkiä siihen, että miten sen saa pysymään elossa sisätiloissa?

Aurinkoista sunnuntaipäivää!

♥ Kati

-----------------------------------------------

Autumn in our livingroom

Our livingroom is getting a bit of autumn feeling. First I gor some new blue cushions and now there is a callunaor a heather on the table.  I think it's quite hard to keep it happy indoors but I'm hoping to get some hints from you as to how to keep it alive.

Have a sunny Sunday!

♥ Kati