lauantai 4. lokakuuta 2014

Lempinäkymä

Ihanaa lauantaihuomenta!  Jokaisessa kodissa on kohtia, jotka ovat onnistuneempia kuin toiset.  Pohjapiirrosta tehdessä monet asiat vaikuttavat siihen, että miksi se tehdään juuri niin kuin se tehdään.  Usein täytyy myös tehdä jokunen kompromissi tai tinkiä jostain unelmasta.  Paitsi tietenkin silloin, jos kukkarossa ei ole pohjaa.  Talon valmistuttua ja sisutuksenkin edistyessä lempinäkymäkseni kodissamme on tullut näkymä eteisestä keittiöön.


Tämän näen, kun herään aamulla, sillä meidän makuuhuoneesta on suora näköyhteys keittiön pöytään.  Mitään ihmeellistähän tässä näkymässä ei ole, ehkä se on vain jotenkin kodikas.  Keittiön pöytä edustaa minulle perheen yhdessäoloa ja keskustelua.  Lisäksi pidän tuosta väripaletista meidän keittiön pöydän ympärillä.  Sekin on jotenkin kodikas.


Jos nyt piirtäisin tämän talon, yrittäisin saada keittiön pöydälle vähän enemmän tilaa. Tätä toki pohdimme jo silloin suunnitteluvaiheessa, mutta kantavien seinien yms paikat määrittelivät, että keittiön pöydälle jäi juuri tuon kokoinen tila.  Olen myös miettinyt, että tuohon tilaan voisi hyvin sopia neliön muotoinen pöytä, johon mahtuisi kaksi tuolia kullekin sivulle.  Tällä hetkellä ei pöytähankinta ole ajankohtainen, mutta tulevaisuudessa ehkä sitten.


Olisi kiva kuulla, onko sinulla lempinäkymää omassa kodissasi? Nautinnollista lauantaipäivää!

♥ Kati

-------------------------------------------

Favourite view

My favourite view in our house is the view to our kitchen table.  It represents family time and discussion and I like the colour palette in it.  I have been thinking about getting a square table to our kitchen but for now this will have to do.  If you have a favourite view in your house, I would like to hear about it.

Have a nice Saturday!

♥ Kati

4 kommenttia

 1. Kaunista ja harmonista, rauhoittavaa! Minulla on montakin lempinäkymää. Vieläkin saatan istahtaa kodissa johonkin epätavalliseen paikkaan ja huomata, että tässähän aukeaa taas yksi uusi lempinäkymä :). Pidän siitä, että näen pitkälle talon päästä päähän niin, että vastaseinällä on ikkuna ulos. Meillä on monta sellaista kohtaa sisätiloissa. Avaruus taitaa olla se juttu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaruus on tärkeää ja ihanaa, jos sinulla on monta lempinäkymää. Meillä on täällä sisustus niin vielä keskeneräistä, että lempinäkymiä ei vielä ole montaa, mutta kunhan tässä saadaan aikaiseksi, niin ehkä pikkuhiljaa niitäkin on niin monta että saa tehdä uusia postauksia. Kivaa lauantaipäivää! :)

   Poista
 2. Kaunis näkymä on kyllä sinulla, kun heräät, niin rauhoittavat värit ja kaikki.
  Mukavan leppoisaa lauantaita Kati!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sari! Mukavaa lauantaita! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall