Pieni Lintu -blogin kuvahaasteena on tällä viikolla kirja. Minä rakastan keittokirjoja!  Kaikki ne kauniit kuvat ja ihanat ohjeet, jotka houkuttelevat tekemään ja kokeilemaan uutta.  Miehen puolelta on meille periytynyt tai ehkä oikeammin ajautunut Keittotaito-kirja.  Se on vanha keittokirja 1960-luvulta.  Olen löytänyt ohjeen sieltä moniin perinneruokiin, kuten esim. piimäjuustoon, jota teen yleensä jouluna.
  

Kirjasta löytyy 1300 reseptiä, säilöntäohjetta tai muuta ruoanlaittoon liittyvää vinkkiä.  Siellä on ohjeet kaikenlaiseen säilömiseen sekä kattausvinkkejä ja menuehdotuksia.

Ehkä ihanin juttu kirjassa on sen tuoksu.  Sellainen vanhan musteen ja paperin sekoitus, kirja tuoksuu perinteeltä ja siinä on ihanaa lämpöä.Onko täällä muitakin, jotka tykkäävät keittokirjoista ja löytyykö teiltä vanhoja sellaisia?

Minulla on tänään viikon viimeinen työpäivä ja loppuviikon saankin nauttia perheen seurasta syyslomaillen.  Ihanaaaaaaa! ♥  

Ihanaa tiistaipäivää!

♥ Kati
-------------------------------------------------

Cooking Skill

I love cookery books!  They are lovely to look at and there are so many things that I would love to try and make.  One of my favourites is this old Cooking Skill -book.  It's from the 1960's and it has 1300 recipies for traditional food.  Most of all I love the old book smell -of this book!

♥ Kati

Pieni Lintu - MakroTex challenge